Æbeløgade 23, 5. TV.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 2.287
  • Boligareal 71
  • Værelser 2
  • Energimærke C

Totalrenoveret og indflytningsklar lejlighed på Østerbro

Lejligheden byder på 71 kvadratmeter fordelt på køkkenalrum, værelse, badeværelse, fordelingsgang og entré.

På Æbeløgade finder du en lejlighed og ejendom, der er totalrenoveret fra A-Z og indeholder fine og charmerende detaljer. På 5. etage finder du lejligheden, der har et hvidt og klassisk HTH-køkken med alt der er brug for, skønt soveværelse med plads til opbevaring, nyt badeværelse med stor bruseniche, gulvvarme, bademøbel, vaskesøjle, vindue, m.v.

Det flotte parketgulv er nyt og gennemgående i hele lejligheden pånær badeværelset, hvor der er store grå fliser. Alt er nyt. Ny el (fræset ind i væggene), filt på væggene, nye døre, m.v.

Ejendommen, der er opført i 1927, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Ejendommens faldstamme og stigrør blev i 2020 udskiftet. Bagved ejendommen finder I en hyggelig gårdhave. Inde i gården, der er aflåst, er der cykelparkering for beboerne. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter. Til ejerlejligheden hører et kælderrum.

Beliggende øverst i ejendommen i en af Østerbros hyggelige gader. Tæt på rekreative områder som Fælledparken. Gåafstand til restaurant- og cafemiljø, butikker, et væld af indkøbsmuligheder, daligvarerbutikker, m.v. Dererudover tæt på offentlig transport og metro, der gør det muligt at være overalt i København på under 20 minutter. Alt i alt perfekt totalrenoveret plug and play lejlighed beliggende i Ø-kvarteret på Østrerbro.

Velkommen til Æbeløgade 23!