Amalievej 23, 5. tv.

1875 Frederiksberg C

  • Pris 20.000.000
  • Ejerudgift 9.809
  • Boligareal 203
  • Værelser 7
  • Energimærke C

Enestående penthouse med tagterrasse, elevator og garage på Amalievej

Velkommen til Amalievej, hvor luksus, design, modernitet og historie mødes i denne spektakulære penthouse.

Her får du 203 luksuriøse kvadratmeter, komplet med en elevator, garage og en betagende tagterrasse, der giver dig en fantastisk udsigt over hele byens tage og trækroner.

Alt er totalrenoveret mellem 2013-2015, hvoraf de fine detaljer fra 1961 er blevet bevaret og omhyggeligt restaureret.

Toptjekket køkkenalrum i forlængelse af stuerne og smukt trappeløb op til tagterrasse med breathtaking view.

Specielt designet og -tilpasset snedkerkøkken og køkkenø i egetræ med italiensk marmorbordplade og et væld af tilvalg.

I stuerne er der plads til det store spisebord og cozy area med pejs. De fine detaljer er smukt kombineret med et moderne touch. De store vinduespartier forsyner naturligvis penthouselejligheden med et fantastisk lysindfald.

Master bedroom med walk-in closet og fransk altan.

Topmoderne badeværelse i blåt terrazzo med brasilianske sten, støbt i ét stort stykke. Med hele 7 meter til loftet finder du et imponerende glastag med ovenlys og en elektrisk skydedør i messing, udført af de samme dygtige håndværkere, der har arbejdet for Noma.

3 ekstra værelser, hvoraf det ene værelse har adgang til tagterrassen.

Endvidere gæstetoilet og utility.

Historie møder modernitet i denne penthouse, der i 1961 blev skabt i samarbejde med to franske arkitekter. Deres håndværk kan beundres i blandt andet mahogni biblioteket og palisander skydedørene. Gulvet i lejligheden er ikke mindre end kongeparketten i egetræ fra Amalienborg, som blev genanvendt, da slottet gennemgik ombygning. Interessant nok var den tidligere ejer elskerinde til Prins Philip af Grækenland.

Ejendommen, der er opført i 1910, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil med elegante udskæringer og detaljer. Stort og præsentabelt indgangsparti og opgang med smukt trappeløb med bred trappe og fine balustre, elevator og flot massiv hoveddør med udskæringer. Til penthouselejligheden hører brugsret til en garage og et loftrum. Bemærk de lave ejerudgifter til ejerforeningen, der afspejler en veldrevet ejerforening.

Topbeliggende på en af Frederiksbergs absolut bedste og mest mondæne adresser, hvor ejendommene pryder gadebilledet.

Amalievej ligger få skridt fra rekreative områder som Søerne, Frederiksberg Have, Landbohøjskolens Have, gåafstand til butikker samt restaurant- og cafemiljø på Gammel Kongevej, Værnedamsvej og i Indre By. Tæt på indkøbs- og transportmuligheder, der gør det muligt at være overalt på Frederiksberg, i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Alt i alt en skattekiste af design, luksus, modernitet og historie.