Frændekilde

3210 Vejby

  • Pris 15.700.000
  • Ejerudgift 1.299
  • Boligareal 148
  • Erhversareal 633
  • Grundareal 115.285
  • Værelser 5
  • Energimærke

Frændekilde - Toptjekket og toprenoveret landejendom, der rummer mulighed for erhverv og bolig

Velkommen til Frændekilde - Her har du en unik mulighed for at erhverve dig en gennemgribende istandsat landejendom med et bevidst materialevalg, der rummer et væld af muligheder for at drive erhverv og bo i de hyggeligste omgivelser.

Stuehuset, der er i to plan, byder på 148 kvadratmeter boligareal fordelt på køkkenalrum med direkte adgang til have og gårdmiljø, stor stue, tre gode værelser, badeværelse, gæstetoilet og bryggers.

Endvidere er der rig muligvis for at anvende stuehuset som udlejningsejendom.

Den "gamle" lade, der i dag fungerer som erhverv, er i standsat efter alle kunstens regler med respekt for de originale detaljer smult kombineret med et moderne touch. Her får du 633 kvadratmeter erhverv, der aktuelt er indrettet til alt lige fra store selskaber og konferencer til Vejbys måske fedeste kontorhotel. Frændekilde rummer mange muligheder. Ligeledes oplagt hesteejendom, landejendom med egen jagt, m.v.

De mange kvadratmeter og kubikmeter indeholder blandt andet den store "lade" i åben forbindelse med køkken, bar og VIP-lounge specielbygget i cool stålkonstruktion med New-Yorker vibe og et fantastisk view, hvorfra der adgang til gårdpladsen, den idylliske have med udsigt over Frændekildes jord og det hyggelige dyreliv, ligesom den store terrasse med udendørs bar og cozy areas, hvor du kan nyde din mad eller en drink i solen. Ligeledes 2 store og topistandsatte rum, 2 store sale på 1. etage med fritlagte bjælker, smukke trægulve, murstensvæg og adgang til stor tagterrasse, flotte fællesområder, produktionskøkken, opvask, tørlager, lagerrum, toiletter, badeværelse, værksted, m.v. Ligemeget hvad, er mulighederne mange.

Ejendommen, der er opført i 1908, fremstår flot, velholdt og er topbeliggende i idylliske og naturskønne omgivelser. På gårdspladsen er der plads til den helt store bilsamling.

Jordene omkring Frændekilde er omkring 5 ha. Endvidere jord til egen jagt på omkring 1 ha.

Frændekilde er attraktivt beliggende i Vejby, hvor du har offentlige transport- og indkøbsmuligheder og meget mere. Du er også tæt på restuarant- og cafémiljøet i Tisvildeleje og Rågeleje, der kun er en kort cykel- eller køretur væk.

Her er det kun drømmene der sætter grænser! Der er uendelige af muligheder for, hvordan du kan drive dette fantastiske sted, hvor du er omgivet af den skønne natur i rolige omgivelser.

Velkommen til Frændekilde!