Bakkegården

3220 Tisvildeleje

  • Pris 24.500.000
  • Ejerudgift 20.315
  • Boligareal 339
  • Grundareal 76.440
  • Kælderareal 14
  • Værelser 9
  • Energimærke

BAKKEGÅRDEN - SJÆLDENT UDBUDT SOMMERHUS TOPBELIGGENDE I TIBIRKE BAKKER

Velkommen til Bakkegården - her er en unik mulighed for at erhverve sig et unikt sommerhus med en magisk udsigt topbeliggende i Tibirke Bakker. Bakkegården rummer 398 kvadratmeter fordelt på køkkenalrum, 3 stuer, 6 gode værelser (heraf 2 værelser med eget the-køkken), 4 badeværelser, bryggers, fordelingsgange og entré.

Denne enestående ejendom er et idyllisk landsted, hvor der er højt til loftet, kvadratmeter og kubikmeter. De mange vinduespartier forsyner naturligvis stuerne med et fantastisk lysindfald. Charmerende, præsentabel og velholdt ejendom i naturskønne omgivelser højt beliggende i Tibirke Bakker med magisk udsigt over egne marker, Tisvilde Hegn og Søen. Den hyggelige og autentiske charme er smukt kombineret med et moderne touch.

Når man kører ind ad porten på Bakkegårdens gårdsplads bliver man ved ankomst mødt af en idyllisk og magisk Morten Korch feeling ud over det sædvanlige.

Genial floorplan til den store familie med plads til gæster eller delevenligt sommerhus.

Der er direkte adgang til den idylliske have eller den hyggelige gårdsplads fra næsten alle rum i stueetagen.

Stort og lyst køkkenalrum, hvorfra der er adgang til de store stuer og bryggers.

Hvidt og klassisk køkken, der indeholder alt det nødvendige. Herfra er der adgang og kig til den naturskønne have.

De store stuer er enestående. Her er et væld af charmerende deltaljer og dobbelte terrassedøre, hvorfra den magiske udsigt kan nydes. Her er plads til det store spisebord, den store familie, venner og hele molevitten. Endvidere stor hems i den ene stue.

6 gode værelser, hvoraf 2 af værelserne er meget eget the-køkken. 4 tilhørende badeværelser.

Endvidere en kælder på 14 kvadratmeter, hvor der er plads til opbevaring m.v.

Ejendommen, der er opført i 1927, fremstår flot og præsentabel i sin byggestil. Den hvidpudset facade med fine originale vinduespartier går perfekt hånd i hånd i det charmerende stråtag.

Grunden er et kapitel for sig, der er beliggende højt i terrænet og fordeler sig på 76.440 kvadratmeter i et fredfyldt og ugeneret landskab. Her er du i naturskønne omgivelser med alt, hvad det indebærer omgrænset af træer, buske og planter.

Til sommerhuset hører en carport samt et skur.

Topbeliggende midt i Tibirke Bakker, få skridt fra Tisvilde Hegn, kun en kort cykeltur fra de skønne badestrande og livet i Tisvilde med butikker, restaurant- og cafémiljøet, gallerier, m.v. Ligeledes tæt påindkøbs- og transportmuligheder som Tisvildeleje Station.

Liebhaveri i særklasse!