Carl Johans Gade 15, 3.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 4.418
  • Boligareal 183
  • Værelser 6
  • Energimærke D

Sjældent udbudt arkitektonisk mesterværk, der smukt kombinerer herskabelige detaljer og moderne touch - topbeliggende på Østerbro med fantastisk udsigt

Velkommen til Carl Johans Gade - Her får du 183 totalrenoverede m2 med en rød tråd fordelt på 3 stuer en suite, stort køkkenalrum, 2 gode værelser, 2 badeværelser, fordelingsgang og entré.

Den herskabelige og autentiske charme er smukt kombineret med et minimalistisk, moderne touch. Herskabslejligheden har højt til loftet og indeholder sildebensparket, flotte plankegulve, smuk stuk, dekorative rosetter, et væld af herskabelige detaljer, fyldningsdøre, paneler, radiatorskjulere, originale vinduespartier med fine fortsatsruder, originale messing dørhåndtag, m.v., der går godt hånd i hånd med topmoderne køkkenalrum, toptjekkede badeværelser, nyt el, indbyggede snedkerlavede skabe, m.v.

Lejligheden, der er beliggende på et hjørne, har intet mindre end 12 flotte vinduespartier. De store vinduespartier forsynes naturligvis lejligheden med et fantastisk lysindfald.

Specifikt designet og tilpasset snedkerkøkken og køkkenø fra Handcrafted Interior med gennemgående Miele hårde hvidevarer. Fra køkkenalrummet er der adgang stuerne, værelsesafdelingen og badeværelserne.

Hjørnestuen er enestående. Et væld af herskabelige detaljer. Fantastisk lysindfald. I forlængelsen af hjørnestuen har vi adgang til den smukke spisestue. og den tredje stue, der kan anvendes som stue såvel som værelse eller kontor.

Master afdelingen indeholder soveværelse med badeværelse og walk-in closet en suite. Walk-in closet kan ligeledes anvendes til værelse, idet ingen værelser er gennemgangsrum. Der er potentielt 3 gode værelser med 2 badeværelser alt efter behov.

Den tydelige røde tråd afspejler forvandlingen, hvor der er tænkt over hver en detalje. Lejligheden er gennemgribende renoveret fra A-Z. Herunder blandet andet optimal udnyttelse af kvadratmeterne uden gennemgangsrum og reduceret gangareal. Uanset, hvordan I vælger at indrette de mange kvadratmeter, er mulighederne mange.

Ejendommen, der er opført i 1904, fremstår flot og velholdt med elegante udskæringer, dekorative detaljer, m.v. Thurahus, som ejendommen hedder, er en ikonisk ejendom med et historisk særpræg i Østerbros historie. Stort og præsentabelt indgangsparti og opgang med smukt trappeløb, fine balustre, blyindfattet vinduer, skulpturer, m.v. Flotte, massive hoveddøre med udskæringer. Messing dørtelefon. Til lejligheden hører brugsret til både loftrum og kælderrum. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Topbeliggende på een af Østerbros absolut bedste og mest celebre adresser, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Carl Johans Gade ligger få skridt fra rekreative områder som Søerne, Fælledparken, Østre Anlæg, Kastellet - gåafstand (gennem 3 naturskønne parker) til København Centrum, Strøget, restaurant- og cafemiljø - ligeledes indkøbs- og transportmuligheder. Blandt andet Østerport Station og
Metroen ved Søerne og på Trianglen, der gør det muligt at være overalt i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Liebhaveri i særklasse, der er gennemgribende renoveret fra A-Z.