Carl Johans Gade 15, 3. tv.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 4.440
  • Boligareal 183
  • Værelser 6
  • Energimærke C

SMUK HERSKABELIG HJØRNELEJLIGHED I HJERTET AF ØSTERBRO

Klassisk herskabslejlighed med storslået udsigt til grønne trækroner og livet på på indre Østerbro med et igangværende projekt i ejerforeningen til etablering af vestvendt altan.

Her er en unik mulighed for at erhverve sig en drømmelejlighed på én af Københavns absolut bedste adresser. Denne smukke lejlighed er beliggende i Carl Johans Gade - ét af Østerbros smukkeste og mest mondæne områder, der også er kendt som Lille Paris.

På tredje etage gemmer sig en smuk og istandsat lejlighed med masser af autentisk charme. Her får du 183 totalrenoverede og gennemførte kvadratmeter bolig fordelt på 3 stuer en-suite, stort køkkenalrum, 2 gode værelser, 2 badeværelser, fordelingsgang, viktualierum og entré.

Lejligheden fremstår yderst charmerende i den herskabelige stil med mange fine detaljer såsom rosetter, dekorativ stuk, radiatorskjulere, lyse plankegulve, sildebensparket, højt til loftet og fyldningsdøre.

Specifikt designet og tilpasset snedkerkøkken samt køkkenø fra Handcrafted Interior med masser af tilvalg såsom marmorbordplade, italiensk håndvask, vinkøleskab m.v. Moderne, hvor man ikke er gået på kompromis med kvalitet og komfort.

Stort og lyst masterbedroom med masser af plads og integrerede skabe. Lejligheden indeholder derudover 2 gode rum, der kan anvendes til værelser, såvel som walk-in closet, kontor eller efter behov, idet ingen af rummene er gennemgangsrum.

I lejligheden er der to lækre badeværelser, der indeholder flotte sandfarvede fliser, stilfulde bademøbler med italienske håndvaske, store brusenicher, vinduer og gulvvarme.

Ved lejlighedens indgangsparti er der mulighed for at hænge sit overtøj og stille skoene i det integrerede og indbyggede skab - også fra Handcrafted Interior.

Derudover bryggers med vaskesøjle og plads til alt det nødvendige.

Ejendommen, der er opført i 1904, fremstår yderst flot og velholdt med elegante udskæringer, dekorative detaljer, m.v. Thurahus, som ejendommen hedder, er en ikonisk ejendom med et historisk særpræg i Østerbros historie. Ejendommens herskabelige præg med flotte udskæringer sammen med den arkitektoniske helhed gør ejendommen til én af de mest markante bygninger i området. Stort og præsentabelt indgangsparti og opgang med smukt trappeløb, fine balustre, vinduer, skulpturer, m.v. Flotte, massive hoveddøre med udskæringer. Til lejligheden hører brugsret til både loftrum og kælderrum. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de utrolig lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Topbeliggende på en af Østerbros absolut bedste og mest attraktive adresser. Carl Johans Gade ligger få skridt fra rekreative områder som Søerne, Fælledparken, Østre Anlæg, Kastellet - gåafstand (gennem 3 naturskønne parker) til Københavns centrum, Strøget, restaurant- og cafemiljø - ligeledes indkøbs- og transportmuligheder. Blandt andet Østerport Station og metroen på Lille Trianglen, der gør det muligt at være overalt i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Drømmelejligheden!

Kontakt Ejendomsmægler Sarah Kock Pedersen på 2446 4564 / sk@camillathouber.dk for yderligere oplysninger eller interesse