Classensgade 17, 3. tv.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 10.500
  • Boligareal 213
  • Værelser 7
  • Energimærke D

Sjældent udbudt arkitektonisk mesterværk, der smukt kombinerer herskabelige detaljer og moderne touch - topbeliggende på Østerbro med altan, elevator og fantastisk udsigt

Velkommen til Classensgade - Her får du 213 totalrenoverede m2 med en rød tråd fordelt på 3 stuer en suite med stort køkkenalrum og direkte adgang til altan, 4 gode værelser (hvoraf det ene er et stort walk-in closet), 2 badeværelser, fordelingsgang og entré.

Den herskabelige og autentiske charme er smukt kombineret med et minimalistisk, moderne touch. Herskabslejligheden har højt til loftet og indeholder sildebensparket, smuk stuk, dekorative rosetter, et væld af herskabelige detaljer, fyldningsdøre, høje paneler, lister på væggene, radiatorskjulere, originale buede vinduespartier, fine messing dørhåndtag, m.v., der går godt hånd i hånd med topmoderne køkkenalrum, toptjekkede badeværelser, nyt el, perfekt kombination af henholdsvis filt og tapeter på væggene fra Tapetceféen, indbyggede snedkerlavede skabe fra Handcraftes Interior, m.v.

Lejligheden, der er beliggende på et hjørne, har intet mindre end 14 flotte, buede vinduespartier foruden altandøren. De store vinduespartier forsynes naturligvis lejligheden med et fantastisk lysindfald.

Specifikt designet og tilpasset snedkerkøkken og køkkenø fra Handcrafted Interior med gennemgående Miele hårde hvidevarer. Fra køkkenalrummet er der adgang til altanen, stuerne og værelsesafdelingen.

Hjørnestuen er enestående. Et væld af herskabelige detaljer. Fantastisk lysindfald. Cozy indbygget pejs og plads til hele familien. I forlængelsen af stuen har vi den smukke spisestue.

Værelsesafdelingen er opdelt i voksen- og børnesektionen. Master afdelingen indeholder soveværelse med badeværelse og walk-in closet en suite. Walk-in closet kan ligeledes anvendes til værelse, idet ingen værelser er gennemgangsrum. Derudover 2 gode værelser med tilhørende badeværelse.

Den tydelige røde tråd afspejler forvandlingen, hvor der er tænkt over hver en detalje. Lejligheden er gennemgribende renoveret fra A-Z. Herunder blandet andet optimal udnyttelse af kvadratmeterne uden gennemgangsrum og reduceret gangareal. Uanset, hvordan I vælger at indrette de mange kvadratmeter, er mulighederne mange.

Ejendommen, der er opført i 1909, fremstår flot og velholdt med elegante udskæringer, dekorative detaljer, tårne på begge hjørneejendomme, indbygget klokkeur centreret under gårdens spir, m.v. Classensgaard, som ejendommen hedder, er en ikonisk ejendom med et historisk særpræg i Østerbros historie. Stort og præsentabelt indgangsparti og opgang med smukt trappeløb og elevator. Flotte, massive hoveddøre med balustre og udskæringer. Messing dørtelefon. Til lejligheden hører brugsret til loftrum. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Topbeliggende på een af Østerbros absolut bedste og mest celebre adresser, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Classensgade ligger få skridt fra rekreative områder som Søerne, Fælledparken Østre Anlæg, Kastellet - gåafstand (gennem 3 naturskønne parker) til København Centrum, Strøget, restaurant- og cafemiljø - ligeledes indkøbs- og transportmuligheder. Blandt andet Østerport Station og Metroen ved Søerne og på Trianglen, der gør det muligt at være overalt i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Liebhaveri i særklasse, der er gennemgribende renoveret fra A-Z.