Degneæblevej 19

2500 Valby

  • Ejerudgift 4.709
  • Boligareal 137
  • Grundareal 85
  • Værelser 6
  • Energimærke

Topmoderne townhouse i 3 plan med privat gårdhave

Topmoderne townhouse i 3 plan med privat gårdhave og forhave.

Her får I en 137 m2 boligareal, der er fuldstændig indflytningsklar, med en genial planløsning fordelt på tre etager, hvilket giver mulighed for at inddele sin bolig i zoner. I stueplan, hvor man har have på begge sider, ligger de fælles opholdsrum og det ene af boligens to badeværelser. Det lyse, højloftede rum med stue og køkken i ét bliver fodret med sollys fra et højt vinduesparti, og det er nemt at skabe forbindelse mellem ude og inde ved at slå dørene op på vid gab. På første sal får I en stue og to gode værelser, hvor de voksne kan have hvert sit kontor, indtil de skal bruges til andre formål. De er ligeledes ideelle som gæsteværelser. Øverst får I den mest private afdeling med soveværelse, badeværelse og walk-in garderobe plus et værelse til den mindste, der skal sove nær de voksne. Et meget gennemtænkt og praktisk bolig-layout. Materialevalget er naturligvis i orden med Velfac-vinduer, hvidevarer fra Siemens, Svane-køkken m.v. Uanset, hvordan I vælger at udnytte kvadratmeterne, er mulighederne mange.

Ejendommen, der er opført i 2018, fremstår flot og præsentabel i sin byggestil. Til ejendommen hører både forhave og gårdhave. Derudover er der tillige et skur, der kan anvendes til cykler, barnevogn, haveredskaber, havemøbler, grill m.v. Bemærk de lave ejerudgifter.

Geranium Rækkerne er en af Københavns mest attraktive nye bydele, der er skabt på det sted, hvor hovedstadens grønthandlere i tidernes morgen hentede alle deres grønne varer. Den nye københavnerbydel er ved at have fundet sin karakter og har bragt den historiske arv fra Grønttorvet med sig, så det er nemt at føle sig hjemme og godt tilpas. Man bor i et kvalitetsbyggeri med god plads og med meget grønt omkring sig, herunder en stor bypark, ligesom man er tæt på byens puls, som man kan huske fra den gang, man levede uden børn, og som man stadig frekventerer så ofte som muligt, både i privat regi og i arbejdsmæssig sammenhæng. Det skal derfor ikke tage for mange minutter at komme til centrum. Vi kan love, at det nemt klares på en behagelig cykeltur.

Her kan man skabe trygge rammer omkring det spirende familieliv og bo sammen med andre med en tilsvarende konstruktiv tilgang til livet. Den unge familie får særdeles gode forhold med udearealer som en del af boligen og i området omkring. Gennem bebyggelsen løber der et dejligt stiforløb med høje træer i en let snoet form, som gør det hyggeligt at slentre en tur og ikke blot betragte det som et stykke vej, som skal tilbagelægges så hurtigt som muligt. Bydelens design lægger op til, at man er i det, og derfor kaldes stien meget passende for ?kyssestien?.

Velkommen til Degneæblevej!