Eggersvej 43

2900 Hellerup

  • Pris 21.000.000
  • Ejerudgift 7.181
  • Boligareal 254
  • Grundareal 800
  • Kælderareal 65
  • Værelser 7
  • Energimærke C

TOPMODERNE OG TOTALRENOVERET VILLA I HELLERUP

Velkommen til Eggersvej - her får du 235 kvadratmeter boligareal, der er totalrenoveret fra A-Z med en rød tråd og i kvalitetsbevidste materialevalg. Indeholder stort og åbent køkkenalrum, spisestue, stor stue, master afdeling med masterbedroom, walk-in closet og eget badeværelse, derudover 3 store værelser, 2 ekstra badeværelser, kontor, bryggers, gæstetoilet og hall.

Ejendommen er renoveret med både inde og ude med de bedste materialer. Herunder gennemgående sildebensparketgulve, smuk marmor fra samme marmorbrud i køkkenet og på alle badeværelser og gæstetoilettet, et væld af fint snedkerarbejde, alt i VOLA, kviste beklædt med kobber m.v. De store og fine vinduespartier forsyner naturligvis ejendommen med et fantastisk lysindfald.

Køkkenalrummet er enestående. Topmoderne, specifikt designet og tilpasset snedkerkøkken med køkkenø fra Oak & Noble, der indeholder et væld af tilvalg. Herunder VOLA armatur med Qooker i messing ligesom vasken og alle greb til de fine køkkenskabe, smukke spejlskåret og massive marmorbordeplader, der fortsætter op langs væggen. Derudover alt fra blandt andet Mieles luksusserie, 2 ovne, 2 opvaskemaskiner, stor kogeplade med teppanyaki-grill fra Bora, vinkøleskab fra Leibherr, m.v. I forlængelse af køkkenalrummet er der adgang til spisestuen og den store sydvendte terrasse og have.

I forlængelse af køkkenalrummet er spisestuen med plads til det store spisebord.

Den store stue rummer en enorm loftshøjde, der giver masser af luft og volume. Her er både mange kvadratmeter og kubikmeter. Herfra er der direkte adgang til den store og cozy vestvendte terrasse.

Master afdeling indeholder master bedroom med walk-in closet og eget badeværelse. Walk-in closet er snedkereret af Oak & Noble i smukt mørkrøget eg. Badeværelse i flot lys marmor - ligesom resten af ejendommen - med smukt bademøbel fra Oak & Noble i mørkrøget eg, hvilket giver en flot kontrast til det lyse marmor. Stor bruseniche med speciellavet New-Yorker dør i glas. Gennemgående sorte VOLA-armaturer. Specieldesignet dobbeltvaske i samme lyse marmor. Og naturligvis gulvvarme i hele huset pånær underetagen.

Det smukke trappeløb leder op til første etage, hvor vi finder 2 store værelser. Her er indbyggede lyse snedkerskabe med fine messinggreb i samme røde tråd. Endvidere er alle skunke udnyttet således der er masser af skabsplads. Endnu et stort badeværelse i samme stil som master bathroom. Stort repos og kontor, hvor der nemt kan etableres endnu et værelse, såfremt det ønskes.

Underetagen rummer en selvstændig lejlighed med plads til au pair, en heldig teenager eller gæster. Herunder et stort værelse, thekøkken og badeværelse med karbad i samme stil som de øvrige badeværelser i ejendommen. Endvidere et stort bryggers med alt hvad det indebærer samt masser af skabsplads. Herunder blandt af 2 x Miele vaskemaskine og 2 x Miele tørretumblere.

Ejendommen, der er bygget i 1934, fremstår flot og præsentabel i sin byggestil. Ejendommenn har netop gennemgående en gennemgribdene renovering både indvendigt og udvendigt. Smuk hvidpudset facade med sortglaseret tejl, kvobberbelagte kviste, store sorte vinduespartier, præsentabel sort hoveddør med fine udskæringer m.v. Bemærk de lave ejerudgifter.

Grunden er 800 m2. Flot grøn have, der er flot beplantet, samt store terrasser med plads til spisebord og cozy areas, hvor solen kan nydes fra morgen til sen aften.

Dobbelt carport i samme stil som ejendommen med etableret ladestander til el-bil.

Topbeliggende på én af Hellerups absolut bedste og mest mondæne adresser, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Eggersvej ligger ikke langt fra rekreative områder - såsom skov, grønne parker, strand m.v. Endvidere tæt på forretninger, restaurant- og cafémiljø, skoler, indkøbs- og transportmuligheder m.v.

Liebhaveri i særklasse!