Engvej 2

3220 Tisvildeleje

  • Pris 8.750.000
  • Ejerudgift 3.083
  • Boligareal 178
  • Grundareal 1.184
  • Værelser 7
  • Energimærke

Plug and play sommerhus i Tisvilde totalrenoveret i bedste beachhouse stil smukt kombineret med badehotel vibes

Plug and play sommerhus i Tisvilde totalrenoveret i bedste beachhouse stil smukt kombineret med badehotel vibes.

Velkommen til Engvej 2 - Her får du 178 kvadratmeter boligareal fordelt på to etager, der rummer et stort køkkenalrum i forlængelse af spisestue og den store cozy stue med brændeovn, 5 værelser, badeværelse, bryggers, entré og bagindgang (der nemt kan anvendes som et værelse).

Perfekt floorplan med køkkenalrumm og stuerne som hjertet i sommerhuset, hvorfra der er adgang til værelsesafdelingerne i stueetagen og på 1. etage, den store terrasse med udendørskøkken, udendørsbruser og haven.

De store vinduespartier forsyner naturligvis sommerhuset med et fantastisk lysindfald.

Sommerhuset, der er opført i 1949, fremstår flot, præsentabel og meget indbydende. Sommerhuset er totalrenoveret i 2021 og er helårsisoleret, der gør man kan bruge det året rundt. Den sorte træfacade og de mange vinduespartier giver sommerhuset et indbydende og charmerende look.

Haven og den store terrasse er et kapitel for sig. Der er flere cozy hygge spots, udendørskøkken, stor terrasse med hele molevitten og meget mere. Naturskønne omgivelser og atmosfære, hvor der er plads til hele familien og gæster. Grunden er 1.200 m2 ish og afgrænses hele vejen rundt af grøn natur og raftehegn. Helt ugeneret kan du bare læne dig tilbage og nyde stilheden. I haven finder du endvidere et skur, hvor der er plads til alt det nødvendige, opbevaring, diverse haveredskaber, værksted eller hvad man ønsker.

Attraktiv beliggenhed i Tisvildeleje med kort afstand til vandet og badestrand, der kan tilgås via den private strandtrappe, der vedligeholdes af grundejerforeningen. Endvidere i gåafstand til grønneområder, indkøbsmuligheder, restuarant- og cafemiljø og meget meget mere.

Alt i alt sjældent udbudt sommerhus med plads til hele familien!