Enighedsvej 2, st. tv.

2920 Charlottenlund

  • Ejerudgift 3.383
  • Boligareal 84
  • Værelser 3
  • Energimærke D

LYS OG CHARMERENDE LEJLIGHED MED EGEN HAVE BELIGGENDE I SKØNNE CHARLOTTENLUND

Velkommen til Enighedsvej 2 - Her får du en stuelejlighed, der byder på veldisponeret 84 kvadratmeter boligareal fordelt på 2 stuer en-suite med direkte udgang til privat have og terrasse, soveværelse, køkken, badeværelse, fordelingsgang og entré.

Stuerne, der vender mod syd, har en masse vinduespartier der forsyner lejligheden med et fantastisk lysindfald dagen lang. Her er der højt til loftet og masser af plads. Fra den ene stue er der direkte udgang til haven, der er et kapitel for sig. Her kan man bruge alle dagens timer og opholde sig ugerenet og privat.

Der er nem mulighed for at indrette den ene stue som master bedroom. Ingen af rummene i lejligheden er gennemgangsrum, så der er mange muligheder!

Køkkenet, der er lyseblåt og klassisk, indeholder alt det nødvendige. Herunder køleskab, induktionskomfur, ovn, opvaskemaskine, m.v.

Klassisk badeværelse med grå og hvide fliser, vaskesøjle, vindue og hele molevitten.

Endvidere et værelse, der vender mod gården, der kunne være perfekt som børneværelse eller kontor.

Ved lejlighedens indgangsparti er der mulighed for at hænge sit overtøj og stille skoene.

Ejendommen, der er opført i 1934, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter. Til lejligheden hører brugsretten til et kælderrum.

Beliggenheden er i top. Beliggende attraktivt og centralt midt i Charlottenlund. Enighedsvej ligger få skridt fra rekreative områder, forretninger, restaurant- og cafemiljø. Tæt på offentlige transport muligheder, der kan tage dig til København på 10 til 15 minutter.

Top cute lejlighed med total ugeneret skøn have og terrasse.

Velkommen til Enighedsvej 2!