Farvergårdsvej 15

3210 Vejby

  • Pris 24.000.000
  • Ejerudgift 4.701
  • Boligareal 555
  • Erhversareal 508
  • Grundareal 82.884
  • Kælderareal 161
  • Værelser 5
  • Energimærke A2010

Topmoderne hesteejendom i naturskønne omgivelser i Nordsjælland

Velkommen til Farvergårdsvej 15 - her er en unik mulighed for at erhverve sig et landsted ud over det sædvanlige. Her får du en topmoderne hesteejendom beliggende i naturskønne omgivelser og ren idyl. Hele gården er bygget i 2008 og nyligt totalrenoveret med et kvalitetsbevidst materialevalg.

Stuehuset byder på 238 kvadratmeter boligareal fordelt på stort køkkenalrum, stue, entré, repos og trappeløb, master afdeling med master bedroom, walk-in closet og 2 badeværelser. Endvidere 159 m2 i kælderetagen, der er af boligkvalitet.

Ejendommen indeholder et væld af charmerende detaljer, der er smukt kombineret med et minimalistisk, moderne touch. Ejendommen har højt til loftet og loft-til-kip i køkkenalrummet med fritlagte bjælker og indeholder fine massive plankegulve, store flotte vinduespartier og dørpartier, indbyggede snedkerlavet skabe, gulvvarme i hele huset og en fin rød tråd i de bedste materialer.

Køkkenet, der er snedkerlavet af Kvänum, er specieldesignet med køkkenø og fremstår flot i grå med et stilrent touch og masser af tilvalg. Herunder smuk grå marmorbordplade, VOLA armaturer, Gagganau hårde hvidevarer, m.v. Stor og hyggelig stue med brændeovn og plads til hele familien.

Optimal floorplan, hvoraf stueetagen består af det store køkkenalrum, som hjertet i huset, i forlængelse af stuen med direkte adgang til den store terrasse, den hyggelige gårdhave og den store have.

På 1. etage, hvor der også er loft til kip, har vi fra det fine repos adgang til masterafdelingen. Herunder master bedroom med stor altan, stort walk-in closet og tjekket badeværelse. Fra master bedroom og altanen er der udsigt over egne marker, den storslåede natur og ren idyl så langt øjet rækker.

I kælderetagen har vi en stor stue, stort værelse, badeværelse, bryggers og en drøm af en vinkælder (med moderne kodelås til døren). Der er højt til loftet og egen indgang, rummer 159 m2. Kan fungerer som alt fra moderne teenageafdeling eller gæateafdeling til jagtstue, fitness eller gamer-rum.

Endvidere følger stor gæstebolig på henholdsvis 157m2 og en stor gildesal i på 158m2, der - ligesom resten af ejendommen - er totalrenoveret i de bedste materialer.

Ejendommens hestefaciliteteter er toptjekket! Stalden er stor og rummelig, hvor der ikke bare er 307 kvadratmeter, men også kubikmeter. Stalden rummer 4 store hestebokse i bedste luksus med fine speciellavet detaljer, vandingssystem, store vinduer, masser af lys og luft. Endvidere opvarmet sadelrum med udstyr m.v., badeværelse, god plads, vaskefaciliteter til hestene og direkte adgang til foderrum og overdækket plads ud til den store fold.

Stor lagerbygning på 206 m2, hvor der er plads til alt, hvad hjertet begærer - omend det så er store maskiner eller plads til en stor fest.

Stor garage på 100 m2 med plads med plads til tre biler med ladestander og hele molevitten.

Hele gården, der er opført i 2005, er fornyligt blevet renoveret. Topbeliggende i naturskønne og idylliske omgivelser med 8 hektar jord i et fredfyldt og ugeneret landskab.

Denne herlighed af en landejendom er beliggende i Nordsjælland i Vejby, hvor der er nem adgang til alt det nødvendige, offentlig transport- og indkøbsmuligheder. Kun en kort køretur fra de skønne badestrande og liv i Tisvilde - og kun 45 minutters kørsel til København.

Den perfekte hesteejendom i bedste materialer topbeliggende i naturskønne omgivelser i Nordsjællland!