George Marshalls Vej 21, 1. tv.

2450 København SV

  • Ejerudgift 6.098
  • Boligareal 149
  • Værelser 4
  • Energimærke A2020

Toptjekket lejlighed med stor altan og fantastisk udsigt til vand fra alle sider

Placeret helt ned til Københavns havnefront i den charmrende kanalby Engholmene, finder du denne moderne smukke ejendom med en fantastisk udsigt over vandet og kanalerne. Ejendommen er opført i 2020 med et kvalitetsbevidst materialevalg gennem hele processen. Beliggenheden lige ved vandkanten går skønt i hånd med denne topmoderne og toptjekkede ejerlejlighed.

Herligheden, der er beliggende på 1. etage, byder på 149 kvadratmeter boligareal plus en stor sydvestvendt altan med en enestående udsigt over vandet og byens ejendomme. De 149 kvadratmeter er fordelt på stort åbent køkkenalrum med direkte adgang til den store sydvestvendte altan, 3 gode værelser med vandudsigt, 2 badeværelser, fordelingsgang og entré.

Stuen og spisestue er enestående. Spisestuen og stuen glider på hyggeligste vis sammen med den store altan i harmonisk forlængelse. Her har I sol fra sen formiddag til sen aften - og I kan dermed nyde solnedgangene over København. De store gulv til loft vinduespartier forsyner naturligvis lejligheden med et fantastisk lysindfald.

Hvidt klassisk Invita-køkken med gennemgående Miele hårde hvidevarer - og emhætten fra Silverline.

3 gode regulære værelser - anvendelige og lysfyldte takket være de store vinduespartier. Fra det ene værelse er der endda et walk-in closet.

Store og lækre stilrene badeværelser der begge indeholder flotte grålige fliser, bruseniche, hvidt bademøbel med god skabsplads. Det ene badeværelse har integreret Miele-vaskesøjle. Hele lejligheden har gulvvarme og genvexanlæg.

Lejligheden egner sig perfekt til byelskende familier såvel som det kvalitetsbevidste par i de fleste af livets stadier. Denne toptjekkede lejlighed står snorlige og emmer af elegance takket være det gennemtænkte materialevalg, og samtidig fordeler de 149 kvadratmeter sig over en god og gennemtænkt planløsning.

Ejendommen, Tangholm, stod færdig i 2020. Den nye og moderne ejendom ledsages af gode funktionelle løsninger samt gode fællesfaciliteter for beboerne. Der er både elevator, indendørs cykelparkering, stort moderne fælleslokale og mulighed for tilkøb af egen parkeringsplads i ejendommens parkeringskælder.

Med denne adresse kommer I til at bo på eftertragtede Engholmene og få skridt fra havneløbet og tæt på Islands Brygge, Indre By og Sluseholmen. Området har en helt særlig charme over sig og er veletableret med et skønt lokalmiljø med restauranter, cafeer, og gode handlemuligheder.

En lejlighed der skal opleves. Velkommen til George Marshalls Vej 21, 1. tv.!

Kontakt ejendomsmælger Sarah Kock Pedersen på 2446 4564 / sk@camillathouber.dk for yderligere oplysninger eller interesse