Grünersvej 13

3220 Tisvildeleje

  • Ejerudgift 5.349
  • Boligareal 100
  • Grundareal 2.344
  • Kælderareal 45
  • Værelser 5
  • Energimærke

Grüners Hus - Sjældent udbudt sommerhus i ren idyl med historisk særpræg i Tisvildeleje

Velkommen til Grüners Hus - Her får du 120 m2 med en rød tråd fordelt på stor stue med adgang til stor udestue, havestue, køkken med adgang til den skønne have, master bedroom, derudover 2 gode værelser, badeværelse, toilet, fordelingsgange, entré og trappeløb. Endvidere en kælder på 45 m2.

Den hyggelige og autentiske charme er smukt kombineret med et moderne touch. Sommerhuset er væld af smukke detaljer. Herunder blandt andet trælofter med gennemgående bjælker med elegante udskæringer, flotte plankegulve, udsmykkede snedkerlavede tværgående bjælker, paneler, fyldningsdøre, fine originale korssprossede vinduespartier, trappeløb med fine balustre, snedkerlavede skabe, originale dørhåndtag, brændeovn m.v.

De store smukke vinduespartier forsyner naturligvis sommerhuset med et fantastisk lysindfald - især i havestuen, der ene og alene består af smukke korssprossede vinduespartier, hvorfra du har det skønneste view til de smukke trækroner, haven og den lille sø i bedste Morten Korch-stil.

Den store stue enestående. Et væld af snedkerlavede detaljer. Fantastisk lysindfald. Indbygget snedkerlavet sofa, der sprænger skalaen for hyggekroge. Stuen rummer plads til den spisebord, hyggekroge med coffee tables og den cozy afdeling med plads til hele familien - uanset hvad er mulighederne mange.Herfra er der adgang til den store udestue og den skønne grønne have.

Hvidt og klassisk snedkerkøkken, der indeholder alt det nødvendige. Herfra er der adgang til den naturskønne have.

Sommerhuset indeholder 3 gode værelser, hvoraf master bedroom har direkte adgang til en stor altan, hvor solen og udsigten til haven og søen kan nydes.

Badeværelse med hvide fliser, bruseniche, vaskesøjle, vindue m.v.

Haven er et kapitel for sig. Her får du idyllisk Morten Korch feeling smukt kombineret med Tisvilde vibes. Den naturskønne have og den lille sø omgrænses af træer, buske og planter, hvilket giver et smukt og ugeneret privatliv. Fra haven kan man følge den lille private sti direkte til Helenekilde og badestranden.

Sommerhuset, der er opført i 1916 af Frederik Vilhelm Grüner, fremstår yndigt og præsentabel i sin byggestil charmerende stråtag, fundament i sten, rød træbeklædning, korssprossede vinduespartier, hvide snedkerlavede døre med fine detaljer og udskæringer, m.v. Grüners Hus, som ejendommen hedder, er en ikonisk ejendom med et historisk særpræg i Tisvildelejes historie. Grüner opførte huset til sig selv i årene, hvor han byggede en stor del af Tisvildeleje. Blandt andet også Badehotellet, Helenekilde, Helenes Grav, flere villakvarterer, m.v. Det siges, at konen synes Helenekilde var for stort - så Grüner byggede dette sommerhus i ren idyl ved siden af Helenekilde med en hyggelig lille sti, der forbinder de 2 ejendomme.

Til sommerhuset hører en garage.

Topbeliggende på én af Tisvildelejes absolut bedste adresser. Grünersvej ligger få skridt fra vandet og Helenekilde. Endvidere i gåafstand til Hovedgaden med butikker, restaurant- og cafémiljøet, gallerier, m.v. Ligeledes i gåafstand til indkøbs- og transportmuligheder som Tisvilde Station.

Liebhaveri i særklasse!