Hillerødvejen 150

3250 Gilleleje

  • Pris 6.500.000
  • Ejerudgift 3.591
  • Boligareal 196
  • Grundareal 17.266
  • Værelser 11
  • Energimærke G

Charmerende landsted i ren idyl og naturskønne omgivelser - oplagt hesteejendom - i Gilleleje

Velkommen til Hillerødvejen 150 - her har du en unik mulighed for at erhverve dig et topcharmerende landsted beliggende i ren idyl og naturskønne omgivelser, hvortil der hører masser af jord, skove, folde, marker, staldbygning og en fantastisk smuk have. Hermed en oplagt hesteejendom.

Stuehuset, der er opført i 1870, fremstår flot og præsentabel i sin fine skagensgule farve med stråtag og masser af charmerende detaljer.

Her får du 196 m2 boligareal fordelt på 3 stuer i forbindelse med køkkenalrum, ankomststue, 2 gode værelser, 2 badeværelser, bryggers og viktualierum.

Endvidedisponible kvadratmeter, der kan renoveres efter behov og inddrages som boligareal.

Staldbygningen, der er opført i 1940, indeholder 60 m2 med plads til 3-4 heste og en foleboks til heste med føl. Endvidere staldbygning i folden.

Haven er et kapitel for sig - helt fantastisk naturskøn med smukke blomster, planter, træer og buske med de hyggeligste områder og romantiske stier, der forbinder stuehuset og haven med staldbygning, fold og marker, skoven og den store matrikel. Det er en fryd for øjet, lige meget hvor man kigger hen. De store buske af rododendroner passer perfekt ind. Her finder man adskillige hyggekroge. Der er træer og skov hele vejen rundt om matriklen, så man er fuldstændig ugeneret.

Der er god plads til nemt at etablere en ridebane, som der har været førhen.

Her er der rigeligt med plads til at man kan udleve sine drømme - om det så er at have plads til heste, landbrugsmaskiner eller man bare gerne vil have fred og ro i bedste Morten Korch feeling og idylliske vibes, så er mulighederne mange.

Landstedet er kun beliggende 10 minutters kørsel fra områder som Gilleleje Havn, Dronningmølle og Hornbæk Strand. Ligeledes har du adgang til alt det nødvendige i området. Inden for få kilometer muligheder for offentligt transport, skoler, indkøbsmuligheder, m.v.

Alt i alt sjældent udbudt landsted med masser af muligheder!