Hovedgaden 80

3220 Tisvildeleje

  • Pris 12.500.000
  • Ejerudgift 2.593
  • Boligareal 126
  • Erhversareal 65
  • Grundareal 781
  • Kælderareal 4
  • Værelser 5
  • Energimærke E

PLUG AND PLAY VILLA PÅ TOPBELIGGENHED I TISVILDELEJE MED MULIGHED FOR BÅDE BOLIG OG ERHVERV

Velkommen til Hovedgaden 80 - her får du veldisponerede 105 kvadratmeter boligareal fordelt på lys og rummelig stue, udestue, spisestue, køkkenalrum og entré. På husets førstesal finder du 2 gode værelser og stort badeværelse. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje både inde og ude.

Her er en unik mulighed for at erhverve sig en ejendom i skønne Tisvildeleje, i anden række til vandet og med mange muligheder.

Nyt køkken i fin grålig nuance, der indeholder alt det nødvendige. Herfra er der kig til den hyggelige terrasse og direkte adgang til den store spisestue, der rummer det helt store spisebord, biopejs og en fantastisk stemning.

Hyggelig stue med brændeovn og plads til hele familien. Her er der en masse store vinduespartier, der naturligvis forsyner med et fantastisk lysindfald.

Master- og værelsesafdeling på 1. etage. Masterbedroom, hvor man vågner op til en enestående udsigt over byens tage og til vandet, samt direkte adgang til egen altan. Endvidere et stort værelse med gode opbevaringsmuligheder.

Badeværelse med hvide fliser, bruseniche, vaskesøjle, vindue m.v.

Haven er et kapitel for sig. Her får du stemning og idyl smukt kombineret med Tisvilde vibes i bedste stil. Den naturskønne have er omkranset af buske og planter, hvilket giver et smukt og ugenert privatliv. Der er flere cozy hyggespots, terrasser, drivhus m.v. Skønne omgivelser og atmosfære, hvor der er plads til hele familien og gæster.

Foruden hovedhuset er der to gode annekser. Det største af annekserne er på 59 kvadratmeter med eget værelse, stue, te-køkken og badeværelse. Det er istandsat med respekt for den autentiske sjæl og charme. Det andet anneks er på 21 kvadratmeter, hvor der er plads til overnattende gæster.

Endvidere et skur med plads til cykler, haveredskaber m.v.

Der er 65 kvadratmeter erhverv beliggende helt ud til Hovedgaden - måske Tisvildelejes bedst beliggende forretning - hvor der er mulighed for at drive detailhandel.

Ejendommen, der er opført i 1890, fremstår flot og velholdt i sin byggestil. Ejendommen blev totalrenoveret i 2018. Bemærk de lave ejerudgifter.

Grunden er 781 kvadratmeter og tæt på vandet. På under 2 minutter kan du være på stranden. Der er indgang til huset både fra Hovedgaden og Hulvej. Kommer du fra Hulvej, har du adgang til privat parkeringsplads.

Topbeliggende på en af de absolut bedste adresser i Tisvildeleje tæt på alt i det lille leje - gåafstand til badestranden, Tisvilde Hegn og Hovedgaden med butikker, restaurant- og cafémiljøet, gallerier, indkøbs- og transportmuligheder m.v.