Hulvej 3

3220 Tisvildeleje

  • Ejerudgift 5.368
  • Boligareal 110
  • Grundareal 1.170
  • Kælderareal 20
  • Værelser 4
  • Energimærke

SOMMERHUS MED HAVUDSIGT OG TOPBELIGGENHED I TISVILDE

Velkommen til Hulvej - her er en unik mulighed for at erhverve sig et sommerhus med en udsigt og beliggenhed ud over det sædvanlige i det skønne Tisvilde.

Sommerhuset byder på 110 kvadratmeter bolig fordelt på to etager med store stuer, køkken, to gode værelser, badeværelse og éntre. Endvidere en kælder på 20 kvadratmeter med disponibelt rum og badeværelse.

God planløsning med køkken og stuen som hjertet i sommerhuset. Begge stuer har den bedste udsigt til vandet og det hyggelige fiskerleje. Sommerhuset har en god loftshøjde og store fine vinduespartier, der naturligvis forsyner sommerhuset med et godt lysindfald - og det mest fantastiske view til vandet.

To gode værelser i sommerhuset, der begge er med indbyggede skabe og god plads.

Derudover en garage på 40 m2.

Grunden er 1.170 m2. Tæt på vand og by. Skøn og solrig terrasse. Fin og naturskøn for- og baghave. I haven er der grøn beplantning hele vejen rundt, hvilket giver et privatliv året rundt og gør at udsigten kan nydes i private omgivelser. Perfekt central beliggenhed med udsigt og få skridt til vandet.

Beliggende på én af Tisvildelejes absolut bedste adresser. Hulvej ligger få skridt fra vandet. Endvidere i gåafstand til Hovedgaden med butikker, restaurant- og cafémiljøet, gallerier, m.v. Centralt beliggende i det eftertragtede fiskerleje. Ligeledes i gåafstand til indkøbs- og transportmuligheder som Tisvilde Station.

Sjældent udbudt!