Hyrdebakken 5

3220 Tisvildeleje

  • Ejerudgift 6.078
  • Boligareal 113
  • Grundareal 1.620
  • Kælderareal 70
  • Værelser 6
  • Energimærke

Plug and play sommerhus med havudsigt topbeliggende i Tisvilde

Velkommen til Hyrdebakken 5 - Her får du et topmoderne og toptjekket sommerhus totalrenoveret fra A-Z i første parket til vandet.

Her får du 165 totalrenoverede etagemeter og 25 kvadratmeter udestue med en rød tråd fordelt på et køkkenalrum i forlængelse af udestue, cozy stue, master afdeling med eget badeværelse en suite, derudover 3 gode værelser og endnu et badeværelse med sauna, bryggers, fordelingsgang, trappeløb og entré.

Sommerhuset rummer foruden udestuen intet mindre end 22 store vinduespartier, hvoraf 8 er dørpartier og altandøre, der kan åbnes helt op ud til de store terrasser og haven. De mange vinduespartier forsyner naturligvis sommerhuset med et fantastisk lysindfald.

Der er adgang til de store terrasser og haven fra begge plan, der byder på masser af cozy spots, bålsted og den naturligvis den naturskønne have og den fine anlagte gårdsplads med tjekkede plantekasser - oplagt til køkkenhave.

Her får du luksus boheme og beach house vibes smukt kombineret med et moderne, minimalistisk touch. Sommerhuset fascinerer med et arkitektonisk møde mellem noget meget industrielt og organisk i bedste Bo-Bedre stil.

Sommerhuset har højt til loftet og indeholder et væld af detaljer, der går godt hånd i hånd, hvor den tydelige røde tråd fra A-Z afspejler, at der er tænkt over hver en detalje.

Nyt køkken i fin grålig nuance, der indeholder alt det nødvendige. Herfra er der direkte adgang til den store udestue med brændeovn og en fantastisk vibe.

Hyggelig og cozy stue med brændeovn og plads til hele familien.

Værelsesafdelingen er opdelt i voksen- og børnesektionen. Master afdelingen indeholder soveværelse med badeværelse en suite. Derudover 3 gode værelser med 1 tilhørende badeværelse med sauna.

Grunden, der er en kuperet hjørnegrund, er afgrænset af grøn beplantning, hvilket giver et smukt naturskønt view og privatliv i haven året rundt.

Sommerhuset, der er opført i 1960 og totalrenoveret i 2021, fremstår flot, præsentabelt og meget indbydende.

Topbeliggende på een af Tisvildes absolut bedste adresser lige ud til vandet og tæt på alt i det lille leje - gåafstand til badestranden, Tisvilde Hegn og Hovedgaden med butikker, restaurant- og cafémiljøet, gallerier, indkøbs- og transportmuligheder m.v.

Sjældent udbudt liebhaveri i særklasse!