Ibstrupvej 21

2820 Gentofte

  • Pris 11.100.000
  • Ejerudgift 6.936
  • Boligareal 185
  • Erhversareal 15
  • Grundareal 1.000
  • Værelser 5
  • Energimærke D

Plug and play - Topmoderne og totalrenoveret hus i bedste Miami stil

Plug and play - topmoderne og totalrenoveret hus i bedste Miami-stil beliggende på eftertragtet villavej

Her er en unik mulighed for at erhverve sig et indflytningsklar hus på en attraktiv adresse. Huset er totalrenoveret fra A-Z både indvendigt og udvendigt med et kvalitetsbevidst materialevalg, ny planløsning, udskiftning af samtlige installationer, m.v. Huset har højt til loftet, masser af tjekkede og minimalistiske detaljer, der går godt hånd i hånd med det moderne touch.

Herligheden byder på 185 kvadratmeter fordelt på stort køkkenlarum med spisetue og adgang til den store terresse, den cozy stue, 3 værelser, 2 badeværelser, walk-in closet, bryggers og entré. Derudover indeholder huset 15 m2 erhvervsareal med stor fordel. Som det ses på plantegningen er det nemt muligt at etablere endnu et værelse, såfremt man ønsker det. Uanset, hvordan I vælger at indrette kvadratmeterne er mulighederne mange.

Der er tænkt over hver en detalje. Herunder optimal udnyttelse af kvadratmeterne uden gennemgangsrum, nyt el (freset ind i væggene), dobbeltfilt på væggene, udskiftning af komplet elinstallation, gulvvarme i hele huset, isolering af vægge, gulve og tag, udskiftning af samtlige VVS-installationer, renovering af kolakker, nyt køkken, nye badeværelser, masser af skabsplads, nye massive døre, nye vinduer, oppudsning af mur, udskiftning og maling af al udvevndigt træværk, m.v. Endvidere forsyner de store vinduespartier naturligvis boligen med et fantastisk lysindfald.

Nyt specieldesignet og -tilpasset Poggenpohl køkken med masser af tilvalg samt hårde hvidevarer, vask og armatur fra Gaggenau.

Ejendommen, der er opført i 1967 og totalrenoveret i 2020, fremstår flot og præsentabel i sin byggestil skønt beliggende på en 1.000 m2 pragtfuld, solrig grund. Endvidere 2 nye, store træterrasser samt småsten, der forbinder dem, samt nyt rullegræs i forhave og baghave. Den lukkede have er anlagt med smuk gammel beplantning, nyetableret udebelysning og ligger ugenert og sydvendt med sol hele dagen på den sydvendte terrasse, sol formiddag i den østvendte have og sol eftermiddag og aften på den vestvendte terrasse og i haven.

Indkørslen er ligeledes nylavet med småsten og selvtændende spots. Desuden carport på 31 m2. Bemærk de lave ejerudgifter.

Villaen er beliggende på eftertragtet villavej i Gentofte ved skovområdet i Ermelunden, tæt på Garderhøj Fortet og nær gode daginstitutioner og skoler.

Jan Fog har tidligere ejet ejendommen, og skriver i sin bog med titlen Jan Fog - i første række - overklassen indfra om huskøbet: "Forelsket i et hus... En dag kom jeg ud for at vurdere et præmieret, arkitekttegnet hus i H-form, som lå lige ved skovområdet i Ermelunden i Gentofte. Jeg havde ikke gået rundt i det længe, før jeg stoppede og kiggede på sælger. Jeg ved godt, at jeg er kommet for at sælge dit hus. Men jeg vil faktisk gerne selv købe det," sagde jeg... Det endte med, at jeg købte huset til den fulde pris, og jeg var lykkelig for min nye bolig, som jeg også kunne indrette kontor i." Efter mange år solgte Jan Fog sit hjem til sin bror, der også blev forelsket i huset.

Velkommen til Ibstrupvej!