Islands Brygge 38D, 8. th.

2300 København S

  • Ejerudgift 4.897
  • Boligareal 118
  • Værelser 4
  • Energimærke A2015

Toptjekket lejlighed med stor altan og fantastisk udsigt i 1. række

Placeret helt ned til Københavns havnefront, finder du denne smukke ejendom med en fantastisk udsigt over vandet. Ejendommen er opført i 2017 med et kvalitetsbevidst materialevalg. Der er tale om et sandt kvalitetsbyggeri tegnet med fokus på lys, luft, udsigt og rene linjer, så beliggenheden lige ved vandkanten går godt godt i hånd med denne topmoderne og toptjekket ejerlejlighed.

Herligheden, der er beliggende på 8. etage, byder på 118 kvadratmeter boligareal plus en stor sydvestvendt altan med en enestående udsigt over vandet og byens tage. De 118 kvadratmeter er fordelt på stort køkkenalrum med direkte adgang til den store altan, 3 gode værelser, badeværelse, fordelingsgang og entré.

Stuen er enestående. Stort køkkenalrum i åben forbindelse; køkken med direkte adgang til spisestue, den store sydvestvendte altan og den cozy stue. Spisestuen og stuen glider på hyggeligste vis sammen med den store altan i forlængelse. Her har I sol fra sen formiddag til sen aften - og I kan dermed se frem til smukke solnedgange over Vesterbro og Carlsberg Byen. De store gulv til loft vinduespartier forsyner naturligvis lejligheden med et fantastisk lysindfald.

Hvidt klassisk Uno Form-køkken med Corian bordplade, Qooker og gennemgående Siemens hårdevarer pånær emhætten Exhausto.

3 gode regulære værelser - anvendelige og lysfyldte takket være de store vinduespartier. Fra det ene værelse er der endda udgang til endnu en altan, hvor morgenkaffen kan nydes i solen.

Stort og lækkert badeværelse med flotte grå fliser, stor bruseniche, bademøbel med to håndvaske og skabsplads, integreret Siemens-vaskesøjle og gulvvarme - ligesom i resten af lejligheden.

Lejligheden egner sig perfekt til byelskende familier såvel som kvalitetsbevidste par i de fleste af livets stadier. Denne toptjekkede lejlighed står snorlige og emmer af elegance takket være det gennemtænkte materialevalg, og samtidig fordeler de 118 kvadratmeter sig over en god og gennemtænkt planløsning.

Polaris er tegnet af Henning Larsen Architects og stod færdig i 2017. Visionen for dette boligbyggeri har været at invitere elementerne indenfor - det gælder både udsigt og dagslys. Dette ledsages naturligvis af kvalitetsmaterialer, funktionelle løsninger samt gode fællesfaciliteter for beboerne. Der er både elevator, affaldsskakt, indendørs cykelparkering og mulighed for tilkøb af egen parkeringsplads i ejendommens opvarmede parkeringskælder.

Med denne adresse kommer I til at bo få skridt fra havneløbet og lige på grænsen til det gamle Islands Brygge; et livligt nabolag, der har en helt særlig charme over sig. Området er veletableret med restauranter, cafeer, Emmery's og gode handlemuligheder i blandt andet Irma og Netto. I kan snuppe en dukkert i Havnevigen eller Havnebadet - og Amager Fælled fungerer nærmest som jeres baghave.

Velkommen til Islands Brygge 38D, 8. th.