J.A. Schwartz Gade 10, 1.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 3.803
  • Boligareal 84
  • Grundareal 72
  • Værelser 2
  • Energimærke D

CUTE VILLALEJLIGHED I KARTOFFELRÆKKERNE MED SYDVENDT ALTAN OG GÅRDHAVE

Velkommen til J. A. Schwartz Gade - Her får du en villalejlighed på 84 kvadratmeter bolig fordelt på to etager, der indeholder stort lyst køkkenalrum i forlængelse af cozy stue, stort værelse, badeværelse, fordelingsgang, trappeløb, hems og entré.

Villalejligheden indeholder fine detaljer såsom flot Dinesen plankegulv, loft-til-kip med fritlagte bjælker, et væld af snedkerarbejde, mange fine vinduespartier, der naturligvis forsyner lejligheden med et fantastisk lysindfald, stilfuldt snedkerkøkken, altaner m.v.

Specifikt designet og tilpasset snedkerkøkken fra Koch Køkkensnedkeri i mørktrøget egetræ og i det bedste materialevalg. Moderne og funktionelt køkken med fine tilvalg. Herunder køleskab, induktionskomfur, ovn, opvaskemaskine m.v. Fra køkkenalrummet er der adgang til spisestuen med fransk altan og den cozy stue.

Stuen, der vender mod syd, har direkte adgang altan , hvor man har kig ned gennem gadens smukke ejendomme og udsigt til Søerne.

På anden etage er der et stort og lyst værelse med loft-til-kip med fritlagte bjælker og ovenlysvinduer, der elektronisk kan betjenes via fjernbetjening. Indbygget skab fra Koch Køkkensnedkeri, der er i samme gode kvalitetet og materialevalg som køkkenet, så der er en gennemgående rød tråd. Endvidere er der adgang hems, hvor der er plads til overnattende gæster eller gode opbevaringsmuligheder.

Badeværelset er hvidt og klassisk. Indeholdende bruseniche, hvidt bademøbel, gulvvarme, vaskesøjle, vindue, m.v.

Uanset, hvordan I vælger at indrette kvadratmeterne, er mulighederne mange.

Grøn og hyggelig forhave, der vender mod syd, hvor man har solen hele dagen, som villalejligheden har eksklusiv brugsret til.

Ejendommen, der er opført i 1876, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Fin hvidpudset ejendom med mange cute detaljer og udskæringer. Gaden er opkaldt efter Johan Adam Schwartz, der var en dansk elfenbensdrejer og kunstner. Gaden er beliggende i de attraktive og eftertragtede Kartoffelrækker.

Beliggende på én af de absolut bedste adresser i København Ø - i de hyggelige kartoffelrækker . Til trods for man kun er få minutter fra Østerport station, er dette et roligt og eftertragtet område. Kvarteret har sin helt egen atmosfære. I gåafstand til Københavns centrum, restaurant- og cafémiljø, offentlig transport, skoler m.v. Endvidere tæt på rekreative områder som Kastellet, Østre Anlæg, Holmens Kirkegård samt Statens Museum for Kunst, m.v.

Alt i alt perfekt indflytningsklar villalejlighed topbeliggende på Indre Østrerbro.

Velkommen til!