Jyllingevej 6, 2. tv.

2720 Vanløse

  • Ejerudgift 3.365
  • Boligareal 96
  • Grundareal 4.791
  • Værelser 5
  • Energimærke D

Plug-and-play lejlighed med stor altan

Her er en unik mulighed for at erhverve sig en indflytningsklar 4 værelses lejlighed, der totalrenoveret fra A-Z med et kvalitetsbevidst materialevalg og moderne touch.

Herligheden byder på 96 kvadratmeter boligareal fordelt på 2 stuer en suite (hvorfra der er adgang til stor altan), køkkenalrum, 2 værelser med indbyggede skabe, badeværelse og entré. Den ene stue kan anvendes til værelse såvel som stue. Her er ligeledes indbyggede skabe med speciel tilpasset og designet slå-ned seng. Uanset, hvordan I vælger at indrette kvadratmeterne, er mulighederne mange.

Lejligheden indeholder detaljer såsom fine stuklofter, dekorative rosetter, fyldningsdøre, paneler, ekstraordinært brede gulvplanker i Douglas Gran, m.v., der går godt hånd i hånd med det moderne touch - såsom nyt el overalt (freset ind i væggene), flotte vandskurede vægge, nye vvs-installationer, nye radiatorer, nye stor altan m.v.


Der er tænkt over hver en detalje. Herunder optimal udnyttelse af kvadratmeterne uden gennemgangsrum, 2 stuer en suite i åben forbindelse med køkkenalrum, nyt køkkenalrum med masser af tilvalg, 2 gode regulære værelser med nye indbyggede skabe, skab med indbygget skjult slå-ud-seng i den ene stue/værelse, indbygget skjult barskab, nyt badeværelse med gulvvarme og vaskesøjle, entré med indbygget garderobeskab og alarmsystem m.v. Endvidere forsyner de 6 store vinduespartier naturligvis boligen med et fantastisk lysindfald.

Stort køkkenalrum med seperat spisebordplads til 10 personer, således det danner grundlag for både køkken og spisestue i åben forbindelse med stuerne.

Køkkenet er hvidt, klassisk og med masser tilvalg og alt i Miele hårde hvidevarer. Herunder stor køkkenø, integrerede højskabe med ekstraordinært meget skabsplads, 2 indbyggede køle-/fryseskabe og integreret indbygningsovn. Endvidere indbygget højskab med integreret kaffemaskine m.v. Den store køkkenø indeholder stor integreret induktionskogeplade samt ekstra stor integreret bordemhætte, der er skjult i Corian-bordpladen, vask med VOLA-armatur, opvaskemaskine m.v.

Badeværelset er renoveret i samme røde tråd med hvidt bademøbel, bordplade i Corian, VOLA-armatur, m.v. Endvidere gulvvarme med rumføler, integreret vaskesøjle m.v.

Ejendommen, der er opført i 1893, fremstår velholdt og præsentabel. Bagved ejendommen finder I en stor og hyggelig gårdhave. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Beliggende på grænsen mellem Frederiksberg og Vanløse med det spændende handelsliv i området - blandet andet forretningsstrøg på Jernbane Allé, Nordre Fasanvej og Gammel Kongevej med et bredt udvalg af specialbutikker, restaurant- og cafémiljø, dagligvarerbutikker, m.v. Endvidere shoppingcentret "Kronen", der indeholder butikker, fitness m.v. Tæt på grønne, rekreative områder, hvor du kan løbe en tur og naturen kan nydes. Herunder Grøndalsparken, Damhussøen- og engen, Krogebjergparken og Frederiksberg Have. Området byder også på Vanløse Kulturstation og bibliotek, der er tegnet af Henning Larsens tegnestue - byens kulturelle og sociale omdrejningspunkter - som byder på blandet andet foredrag, kunstudstillinger, koncerter, workshops, m.v. Derudover beliggende i gåafstand til indkøbsmuligheder og offentlig transport. Herunder blandt andet 2 Metrostationer, hvorfra du kan være overalt i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Kort sagt plug-and-play lejlighed, der bærer præg af liebhaveri og et kvalitetsbevidst materialevalg.