Kattegat Strandvej 41

4581 Rørvig

  • Pris 6.850.000
  • Ejerudgift 1.875
  • Boligareal 65
  • Grundareal 1.403
  • Værelser 2
  • Energimærke

Plug and play in pole position

Velkommen til Kattegat Strandvej 41 - Her får du et unikt liebhaversommerhus i ren luksus lige i vandkanten mellem Kattegat og naturskønt område.

Sommerhuset er totalrenoveret fra A-Z med et kvalitetsbevidst materialevalg, stod færdigt i 2023 og er bygget med det formål, at man får en feeling af at være på et skib lige så snart man træder indenfor. Du kan du se frem til hygge, afslapning og sænke skuldrene, når du træder indenfor - alt er plug and play.

Den gennemførte luksus er smukt kombineret med moderne beach house vibes og boat feeling, der går flot hånd i hånd.

Udsigten er breathtaking - både havudsigten og udsigten over det naturskønne område.

Sommerhuset indeholder alt det nødvendige med et væld af tilvalg i bedste RUM-stil.

Beliggenheden er på alle måder enestående. Lige meget hvor du befinder dig i huset, så kan du se vand og natur. Du er fuldstændig ugeneret for naboer. Ude venter terrassen med sol fra samtlige vinkler og plads til hele familien.

Ejendommen fremstår topmoderne, gennemtænkt ned til mindste detalje og charmerende i sin byggestil. Sommerhuset fascinerer med et arkitektonisk møde mellem naturens omgivelser og elegant håndværk. Huset er bygget i vandkanten med sort træbeklædning samt hvide vindues- og dørparter. Konstruktionen, der er udført på baggrund af et væld af ingeniørberegninger, sikrer, at huset kan klare storme og naturens kræfter i al slags vejr - og er dermed fremtidssikret, hvis der skulle opstå ekstreme vejrfænomener i Danmark.

Grunden, der er 1.403 m2, sprænger skalaen for "vandkant til salg" med sin unikke beliggenhed, privatliv, lys, luft, hav og natur.

Topbeliggende på én af Rørvigs absolut bedste adresser. Kattegat Strandvej er med sin første parket til vandet placeret i naturskønne omgivelser og i kort afstand til Rørvig Havn, der indeholder alt hvad hjertet begærer med hyggelige butikker, gallerier, restaurant- og cafémiljøet m.v.

Liebhaveri i særklasse!