Koldinggade 41, 4. th.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 3.784
  • Boligareal 98
  • Værelser 4
  • Energimærke D

LYS OG CHARMERENDE I/S-LEJLIGHED TOPBELIGGENDE PÅ INDRE ØSTERBRO

Velkommen til Koldinggade 41 - Her er en unik mulighed for at erhverve sig en smuk interessentskabs lejlighed med en masse herskabelige detaljer.

Lejligheden byder på 98 kvadratmeter boligareal fordelt på spisekøkken, soveværelse, kontor, 2 stuer en-suite, badeværelse og entré.

Stuerne vender mod syd og har store vinduespartier, der forsyner lejligheden med et fantastisk lysindfald - hvorfra der er en skøn udsigt over området. Lejligheden er beliggende som en hjørnelejlighed. Det gør man har et ugeneret kig ud til den åbne grønne plads og områdets smukke ejendomme. I lejligheden er der et væld af detaljer såsom højt til loftet, rosetter, flotte originale plankegulve, fyldingsdøre, paneler, væglister, m.v.

Soveværelset er stort med plads til alt det nødvendige. Derudover er der et ekstra værelse, der vender mod gården.

Køkkenet er hvidt, klassisk og snedkerlavet med mange af de originale detaljer.

Badeværelset er ligeledes klassisk og indeholder hvide fliser på væggene og terrazzogulv.

Optimal udnyttelse af kvadratmeterne uden gennemgangsrum.

Ejendommen, der er opført i 1913, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Det er en smuk rød murstensejendom beliggende for enden af en stille gade på indre Østerbro. I/S V.Nielsen foreningen blev dannet ved ejendommens opførelsesår og er meget veldrevet, hvilket også afspejler sig i de lave fællesomkostninger. Herunder har ejendommen netop fået nyt tag og nye vinduer. Til lejligheden hører brugsretten til et loftsrum, cykelkælder samt fælles gårdmiljø.

Beliggende attraktivt og centralt på en af Østerbros hyggelige gader, hvor ejendommene bryder gadebilledet. Tæt på rekreative områder såsom Fælledparken, Søerne, m.v. - Derudover det maritime havnemiljø og havnebad i Nordhavn. Gåafstand til restaurant- og cafemiljø, butikker på bl.a. Nordre Frihavnsgade, Østerbrogade og Bopa Plads - samt Århusgadekvarteret i Nordhavn- et væld af indkøbsmuligheder, dagligvarerbutikker og specialbutikker. Derudover tæt på offentlig transport og metro, der gør det muligt og nemt at være overalt i København på under 20 minutter.

Kort sagt skøn lejlighed med masser af herskabelige detaljer med attraktiv beliggenhed!

Velkommen til Koldinggade!