Kristianiagade 6, 4. TH.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 8.038
  • Boligareal 239
  • Værelser 7
  • Energimærke D

Sjældent udbudt arkitektonisk mesterværk, der smukt kombinerer herskabelige detaljer og moderne touch

Velkommen til Kristianiagade - Her får du 239 m2 boligareal med en rød tråd fordelt på 2 stuer en suite, oval spisestue med fransk, sydvestvendt altan, køkkenalrum, 2 gode værelser, plus master bedroom med spansk, vestvendt altan, badeværelse, ekstra bad, gæstetoilet, bryggers, fordelingsgang og entré.

Den herskabelige og autentiske charme er smukt kombineret med et minimalistisk, moderne touch. Denne højloftede lejlighed indeholder sildebensparket, smuk stuk, dekorative rosetter, fyldningsdøre, høje paneler, radiatorskjulere m.v., der går godt hånd i hånd med topmoderne køkkenalrum, toptjekkede badeværelser, nyt el, Beo link, filt på væggene, indbyggede B&O højtalere og spots i loftet, indbyggede skabe m.v. De flotte gulve er gennemgående sildebensparket pånær i de to værelser.

Lejligheden har mange flotte, originale vinduer med nye fortsatsvinduer. De store vinduespartier forsynes naturligvis lejligheden med et fantastisk lysindfald. De store, altandøre er i termoglas og kan åbnes helt op, således solen også kan nydes her. I tårnværelset kan
champagnen nydes med en fantastisk udsigt over ambassaderne, byens tage og helt til Nordhavn.

Specifikt designet og tilpasset Bulthaup køkken og køkkenø med spiseplads. Gennemgående Gaganau hårde hvidevarer plus vinkøleskab. Herfra er der både adgang til værelsesafdelingen og spisestuen.

Den ovale spisestue er enestående. Unik stuk og dekorative rosetter med indbyggede el. Fantastisk sydvestvendt vinduesparti med fransk altan. De overdådige fyldningsdøre ind til den store stue, er malet af billedhugger Robert Jacobsen, der boede i lejligheden før den store renovering. Disse fyldningsdøre er et kunstværk i sig selv, og giver adgang til den store stue, hvor der er indbygget pejs og plads til hele familien. I forlængelsen af stuen har vi tårnværelset med karnap, der er en integreret del af ejendommens smukkeste prinsessespir.

I værelserne, master bedroom og fordelingsgangen, er der indbyggede, snedkerlavede skabe. I master bedroom er der adgang til vestvendt, spansk altan.

Den tydelige røde tråd afspejler forvandlingen, hvor der er tænkt over hver en detalje. Lejligheden er gennemgribende renoveret fra A-Z og arkitekttegnet i 2012-2013.Herunder blandet andet optimal udnyttelse af kvadratmeterne uden gennemgangsrum og reduceret gangareal. Uanset, hvordan I vælger at indrette de mange kvadratmeter, er mulighederne mange.

Ejendommen, der er opført i 1905, fremstår flot med elegante udskæringer, detaljer og prinsessespir i kobber. Stort og præsentabelt indgangsparti og opgang med smukt trappeløb med bred trappe og elevator, der er kåret til een af de flottest i København. Flotte, massive hoveddøre med balustre og elegante udskæringer. Messing dørtelefon. Til lejligheden hører eget kælderrum og 2 loftrum. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Topbeliggende på een af Østerbros absolut bedste, mest celebre og mondæne adresser, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Kristianiagade ligger få skridt fra rekreative områder som Østre Anlæg, Kastellet, gåafstand til København Centrum, Strøget, restaurant- og cafemiljø, samt få skridt fra indkøbs- og transportmuligheder på Østerport, der gør det muligt at være overalt i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Liebhaveri i særklasse, der er gennemgribende renoveret fra A-Z og arkitekttegnet i 2012-2013.