Krusemyntegade 16

1318 København K

  • Ejerudgift 5.281
  • Boligareal 130
  • Grundareal 70
  • Kælderareal 21
  • Værelser 5
  • Energimærke D

Topmoderne byhus totalrenoveret fra A-Z med privat gårdhave i hjertet af København

Topmoderne byhus totalrenoveret fra A-Z med privat gårdhave i hjertet af København

Her får du 130 m2 boligareal fordelt på tre etager og har som én af de eneste huse i gaden desuden kælderetage.

Huset er renoveret fra kælder til kvist i 2019 med et kvalitetsbevidst materialevalg og en rød tråd.

I stueetagen rummer huset køkkenalrum, hvorfra der er adgang til privat gårdhave. Køkkenet er gråt og snedkerlavet med masser af tilvalg - bl.a. Corian bordplade, VOLA-armatur, Quooker m.v. Alle hårde hvidevarer i Gaggenau såsom køle-/fryseskab med ismaskine, ovn, induktionskogeplade med indbygget emfang, opvaskemaskine m.v.

På første etage er stue med indbygget bogreol og et stort værelse, der nemt kan opdeles til 2 værelser. Se eventuelt alternativ plantegning.

Master bedroom på anden etage med loft til kip, badeværelse, walk-in closet, minibar m.v. og adgang til sydvendt tagterrasse.

Huset rummer to badeværelser i stueetagen og i master bedroom. Begge badeværelser er renoveret i samme materialer med ens fliser, Corian bordplader, snedkerlavede bademøbler, VOLA-armaturer m.v. samt gulvvarme ligesom i resten af huset.

Kælderetagen rummer naturligvis vaskefaciliteter, mulighed for opbevaring, skabsløsninger og meget mere.

Ejendommen, der er opført i 1874, fremstår flot og præsentabel. Nyrenoveret grå facade. Herunder nyt tag, nye vinduer, ny hoveddør, renoveret facade

Bemærk den lave ejer- og forbrugsudgifter.

Beliggende på én af de absolut bedste adresser i København K - i hyggelige, brostensbelagte Krusemyntegade. Til trods for man kun er få minutter fra Konges Nytorv, er dette en sand, lille uforstyrret landsby midt i København. Nyboder-kvarteret har sin helt egen atmosfære. I gåafstand til København centrum, Østerbro, restaurant- og cafémiljø, offentlig transport, skoler m.v. Endvidere tæt på rekreative områder som Kongens Have, Amaliehaven, Kastellet, Østre Anlæg med Statens Museum for Kunst, m.v.