Lille Strandstræde 14A, 1. th.

1254 København K

  • Ejerudgift 6.501
  • Boligareal 181
  • Værelser 6
  • Energimærke

Sjældent udbudt arkitektonisk mesterværk, der smukt kombinerer herskabelige detaljer og moderne touch - med privat p-plads og garage - og mulighed for etablering for altan

Velkommen til Lille Strandstræde - Her får du 181 m2 med en rød tråd fordelt på 3 stuer en suite og køkkenalrum, 2 gode værelser, badeværelse, gæstetoilet, fordelingsgange og entré.

Den herskabelige og autentiske charme er smukt kombineret med et minimalistisk, moderne touch. Herskabslejligheden har en enorm loftshøjde, der giver masser luft og volumen i rummene. Foruden de mange kvadratmeter og kubikmeter indeholder lejligheden flotte douglas gulve, smuk stuk, dekorative rosetter, et væld af herskabelige detaljer og snedkerarbejde, smukke paneler fra gulv til loft, store originale vinduespartier, fine messing dørhåndtag, m.v.

Lejligheden har intet mindre end 14 store originale vinduespartier. De store smukke vinduespartier forsyner naturligvis lejligheden med et fantastisk lysindfald.

Specifikt designet og tilpasset snedkerkøkken og køkkenø med gennemgående Siemens hårde hvidevarer, Qooker m.v. Fra køkkenalrummet er der adgang til de 3 stuer en suite og værelsesafdelingen.

De 3 stuer en suite er enestående. Et væld af herskabelige detaljer. Fantastisk lysindfald. Stuerne rummer plads til den store spisestue, bibliotek, kontor, cozy afdeling med plads til hele familien - uanset hvad er mulighederne mange. 2 af stuerne kan nemt anvendes til værelser såvel som stuer, idet ingen rum er gennemgangsrum.

Værelsesafdelingen kan opdeles i voksen- og børnesektionen. Master afdelingen med plads til walk-in-closet eller endnu et værelse. Derudover 2 gode værelser - begge med hems.

Badeværelse med fliser i sandsten med stor bruseniche, badekar, 2 håndvaske med bademøbel i rød tråd med resten af snedkerarbejdet i lejligheden, vaskesøjle, gulvvarme, vindue og hele molevitten.

Den smukke og fredet ejendom, der er opført i 1770, fremstår præsentabel i sin byggestil som gammelt adelspalæ med elegante udskæringer, dekorative detaljer og udsmykninger, 8 store korspostvinduesfag med 4 fags brede midtrisalit, over porten og vinduespartierne med både guirlander, ornamenterede bånd, viftesprosset rundbuet overvindue, indbygget flag, tofløjet port med pålagte fyldninger og detaljer, m.v. Desuden flankeres portåbningen af 2 ældre smedejernslamper. Brigadér Hallings Gård, som ejendommen hedder, er en ikonisk ejendom med et historisk særpræg i Københavns historie.

Til lejligheden hører en privat privat parkeringsplads i gården med særskilt skøde, ligeledes brugsret til garage og til depotrum. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen

Brigadér Hallings Gård har været ejet af en række historiske personer, hvoraf Dronning Charlotte Amalie og hendes søn Prins Carl, er de mest prominente, men der er mange titler foran ejerne: Admiral, Kancelliraad, Højesteretsassessor, Greve, Godsejer, Konferensraad og Brigadér - heraf navnet Brigadér Hallings Gård - udover at ejendommen har været embedsbolig for Det Kongelige Teater..

Topbeliggende på én af Frederiksstadens absolut bedste og mest celebre adresser, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Lille Strandstræde ligger få skridt fra rekreative områder som Ofelia Plads, Kongens Have, Kastellet, Amaliehaven, m.v. Endvidere få skridt fra Sankt Annæ Plads, Kongens Nytorv, Nyhavn, Strøget, restaurant- og cafemiljø - ligeledes indkøbs- og transportmuligheder, der gør det muligt at være overalt i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Liebhaveri i særklasse!