Malmøgade 6, 1. tv.

2100 København Ø

  • Pris 20.000.000
  • Ejerudgift 13.746
  • Boligareal 271
  • Værelser 8
  • Energimærke D

Smuk og klassisk herskabslejlighed beliggende i Det Svenske Kvarter på indre Østerbro

Her er en unik mulighed for at erhverve sig en lejlighed på én af Østerbro's absolut bedste adresser. På første etage gemmer sig en smuk og klassisk herskabslejlighed med højt til loftet og masser af autentisk charme og fine originale detaljer.

Herligheden byder på 306 m2 fordelt på 4 stuer en suite, spisekøkken, 4 værelser, badeværelse, gæstetoilet, fordelingsgang og entré. Heraf 271 m2 boligareal og 35 m2 erhvervsareal med stor fordel. Uanset, hvordan I vælger at indrette kvadratmeterne, er mulighederne mange.

Lejligheden indeholder smukke originale detaljer såsom fine stuklofter, dekorative rosetter, fyldningsdøre, fine paneler, flotte gulve, radiatorskjulere, snedkerlavede skabe og bogreal, pejse, originale dørhåndtag m.v.

De store vinduespartier forsyner naturligvis boligen med et fantastisk lysindfald - hvorfra der også er en storslået udsigt ned gennem gadens smukke ejendomme og Østre Anlægs trækroner.

Ejendommen, der er opført i 1901, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Bagved ejendommen finder I et hyggeligt gårdmiljø. Lejligheden er beliggende i Malmøgade. På begge sider langs det fantastiske udsyn pryder de øvrige ejendomme gaden. Til lejligheden hører 2 store loftrum og et kælderrum. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Topbeliggende i Det Svenske Kvarter - ét af Østerbros absolut bedste kvarterer - tæt på Østre Anlæg, Kastellet, Kongens Have, Østerport Station og det spændende handelsliv omkring Indre By, Østerbrogade, Nordre Frihavnsgades og Torveghallernes specialbutikker, samt restaurant- og cafémiljøet i Indre By, ved Søerne samt Sankt Jakobs Plads Endvidere tæt på det nye og spændende havnemiljø i Nordhavnens Århusgadekvarter.

Liebhaveri i særklasse!