Manøgade 10, 4. tv.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 3.115
  • Boligareal 80
  • Grundareal 687
  • Værelser 4
  • Energimærke D

Topmoderne penthouse i 2 plan med tagterrasse på Østerbro

Topmoderne penthouse i 2 plan med tagterrasse på Østerbro.

Velkommen til Manøgade - Her får du 93 fuldstændig indflytningsklare kvadratmeter med en rød tråd fordelt på 2 plan med en genial planløsning, der rummer et stort køkkenalrum med adgang til altan, 3 værelser, badeværelse og fordelingsgang. På 5. etage er der adgang til tagterrassen. 5. etage kan anvendes som stue eller værelse efter behov.

Denne topmoderne og toptjekkede penthouse indeholder et væld af detaljer, der er gennemgående i alle kvadratmeter og kubikmeter. Herunder brede egetræsplanker, specieldesignet snedkerkøkken, snedkerlavede skabe i alle rum, håndbyggede New Yorker vægge, trappe og gelænder i stål, egetræsbjælker, massive egetræs fodpaneler, messing armaturer, 1x1 meter betonfliser på badeværelset, gulvarme i hele hytten, genveks ventilationsanlæg, inbyggede spots overalt, store vinduespartier dørpartier (der kan åbnes helt op), 2 store kviste og 5 velux ovenlysvinduer, der naturligvis giver et fantastisk lysindfald i penthouselejligheden.

Køkkenet er et specieldesignet og -tilpasset JKE Køkken med masser af tilvalg. Blandt andet snedkerskuffer og overskabe, VIPP greb, messing armatur, Miele vinkøleskab m.v. Fra det store køkkenalrum er der adgang til altanen, værelse, fordelingsgang med adgang til master bedroom og badeværelse, samt New Yorker-trappeløb der fører os op til 5. etage med endnu et rum og tagterrassen, hvor solen kan nydes.

3 gode værelser. Alle med indbyggede snedkerlavede skabe. Heraf Master bedroom, er selvfølgelig det største værelse. Derudover værelse med New Yorker væg og værelse med direkte adgang til tagterrassen.

Badeværelset er med 1x1 meter betonfliser, messing armaturer, bademøbel, vaskesøjle m.v.

Fordelingsgangen og entréen er ligeledes spækket med flotte detaljer, snedkerlavede skabe og opbevaring til sko og overtøj.

Ejendommen, der er opført i 1914, fremstår flot og præsentabel i sin byggestil. Ejendommen er meget velholdt med blandet andet nye faldstammer, nye vandrør, nyt pumpeanlæg, der leverer højt vandtryk, nyrenoveret facade og andelsnet. Til ejendommen hører en skøn gårdhave. Bemærk de lave ejerudgifter, der afspejler en veldrevet ejerforening.

Beliggende på Østerbro, hvor ejendommene og vejtræerne pyder gadebilledet. Manøgade ligger få skridt fra rekreative områder som Fælledparken, gåafstand til kaffebarer, restaturant- og cafémiljø - ligeledes indkøbs- og transportmuligheder. Blandet andet tæt på 2 Metrostationer, der gør det muligt at være overalt i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Liebhaveri i særklasse, der er gennemgribende renoveret i bedste New Yorker-stil fra A-Z.