Mathildevej 14A, 3. tv.

2000 Frederiksberg

  • Ejerudgift 2.773
  • Boligareal 65
  • Værelser 2
  • Energimærke D

CHARMERENDE OG KLASSISK LEJLIGHED MED CENTRAL BELIGGENDE PÅ FREDERIKSBERG

Velkommen til Mathildevej 14A, 3. tv. - her får du en topcharmerende og indflytningsklar 2-værelses lejlighed med højt til loftet topbeliggende på skønne Frederiksberg. Her er en unik mulighed for at få fingrene i en smuk og lys lejlighed, der byder på 65 kvadratmeter boligareal fordelt på lys stue, der vender mod syd, køkken, stort værelse mod gården, badeværelse, fordelingsgang og entré.

Lejligheden, der gemmer sig på 3. etage, er charmerende, fyldt med et væld af fine detaljer og meget velholdt. Der er flotte originale plankegulve, der syner flot i lejligheden.

Køkkenet, der er nyetableret, fremstår flot, klassisk og indeholder alt det nødvendige. I køkkenet finder vi derudover også opvaskemaskine og vaskesøjlen.

Stort værelse med flot hvid skabsvæg, hvor der er plads til både tøj og opbevaring.

Flot og klassisk badeværelse, der for nyligt er blevet renoveret med hvide vægge og fliser.

Stor og lys stue, der vender mod syd, med stort vinduesparti, der giver fantastisk lysindfald. Fra stuen er der et flot kig ned til Frederiksberg Have.

Ejendommen, der er opført i 1909, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Bagved ejendommen finder I en hyggelig og grøn gårdhave.

Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen. Til ejerlejligheden hører både et kælderrum og loftsrum.

Beliggende attraktivt og centralt på populære Frederiksberg - på een af de absolut bedste adresser - hvor ejendommene pryder gadebilledet. Tæt på rekreative områder såsom Frederiksberg Have. I gåafstand til det hyggelige restuarant- og cafemiljø, butikker, et væld af specielbutikker og indkøbsmuligheder, m.v. Derudover tæt på offentlig transport og metro, der gør det muligt at være overalt i København på under 20 minutter.

Velkommen til Mathildevej 14A!