Midtermolen 18, 5. th.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 5.919
  • Boligareal 85
  • Værelser 3
  • Energimærke C

LYS PENTHOUSE MED 2 ALTANER OG ELEVATOR BELIGGENDE ATTRAKTIVT VED LANGELINIE I FØRSTE RÆKKE TIL VANDET

Velkommen til Midtermolen 18 - Her får du 85 kvadratmeter boligareal med fantastisk udsigt og en genial planløsning, der fordeler sig på stort køkkenalrum og stue i ét, med udgang til to altaner, 2 gode værelser, badeværelse og entré.

Fra entreen, hvor der er gode opbevaringsmuligheder til sko og overtøj, træder du direkte ind i den store stue. Her bliver man mødt af en storslået udsigt fra de store vinduespartier, der går fra gulv til loft og forsyner lejligheden med et fantastisk lysindfald.

Fra stuen er der adgang til den ene af lejlighedens to altaner, hvor du har morgen- og formiddagssolen og kigget ned til Langelinie lystbådehavn og kanalerne. Stuen har en god loftshøjde på over 3 meter på det højeste punkt og en rund hvælving, der giver rummet karakter og masser af luft og volumen.

I forlængelse af stuen har vi køkkenalrummet, der rummer alt det nødvendige. Køkkenet er klassik hvidt. Fra køkkenet er der udgang til den vestvendte altan, hvor man kan nyde eftermiddags- og aftensolen.

Derudover er der to gode lyse værelser med indbyggede skabe. Fine gennemgående trægulve i alle rum pånær badeværelset.

Badeværelset er klassisk og indeholder hvide fliser, stor bruseniche, vaskemaskine, tørretumbler og hele molevitten.

Optimal udnyttelse af kvadratmeterne uden gennemgangsrum.

Ejendommen, der er opført i 1994, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Det er en murstensejendom beliggende for enden af en stille gade på Østerbro. Endvidere elevator, affaldsskakt, kælderrum, mv.

Med placering i ét af Københavns absolut mest eftertragtede områder, er du tæt på det hele. Beliggende på Østerbro, hvor ejendommene og vejtræerne pryder gadebilledet. Midtermolen ligger få skridt fra rekreative områder som Kastellet, Fælledparken, Langelinie lystbådehavn gåafstand til kaffebarer, restaturant- og cafémiljø - ligeledes indkøbs- og transportmuligheder. Blandet andet tæt på Østerport station, der gør det muligt at være overalt i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Kort sagt skøn lejlighed med fantastisk udsigt og beliggenhed i særklasse - velkommen til Midtermolen!