Morbærvej 5

3250 Gilleleje

  • Pris 8.100.000
  • Ejerudgift 4.692
  • Boligareal 130
  • Grundareal 1.734
  • Værelser 5
  • Energimærke

Cute sommerhus topbeliggende med udsigt til vandet

Velkommen til Morbærvej - Her får du et sommerhus på 130 kvadratmeter boligareal med en rød tråd fordelt på bryggers, stor stue med udsigt til vandet, køkkenalrum, master bedroom, derudover 2 gode værelser, 2 badeværelser, fordelingsrum og entré. Her kan du se frem til en skøn atmosfære ligeså snart du træder ind af døren.

Perfekt floorplan med stuen og køkkenalrummet som hjertet i sommerhuset, hvor der er plads til hele familien kan samles. Fra stuen er der direkte udgang til den store terrasse, der følger huset hele vejen rundt.

Den hyggelige stue oser af sjæl og charme. Her kan man hygge sig foran pejsen eller nyde den fantastiske udsigt til vandet. I stuen er der fritlagte bjælker og store vinduespartier, der forsyner sommerhuset med et fantastisk lysindfald.

I forlængelse af stuen har vi køkkenalrummet. Køkkenet er klassisk i en flot grå/blå nuance og indeholder alt det nødvendige.

Sommerhuset indeholder 3 gode værelser, hvor der er en god loftshøjde og med flotte skabe i alle værelser, der passer perfekt ind i stilen og den gennemgående røde tråd. Fra to af værelserne er der direkte udgang til terrassen.

Sommerhuset, der er opført i 1983, fremstår flot, præsentabel og indbydende i sin byggestil. Den sorte træfacade og de udvendige hvide vinduespartier giver sommerhuset et indbydende og charmerende udtryk. Grunden er 1734 m2 og er omringet af fantastisk grøn natur.

Endvidere er der en carport med plads til bilen.

Topbeliggende i skønne og attraktive Gilleleje, hvor man er tæt på vandet og i gåafstand til byen med butikker, restaurant- og cafémiljøet m.v. Ligeledes få skridt fra indkøbs- og transportmuligheder. Du er også kun en kort køretur eller cykeltur væk fra det skønne miljø i Gilleleje Havn.

Liebhaveri i særklasse!