Nedenomsvej 13

2970 Hørsholm

  • Pris 16.800.000
  • Ejerudgift 9.252
  • Boligareal 348
  • Grundareal 7.762
  • Kælderareal 8
  • Værelser 7
  • Energimærke C

Totalrenoveret ejendom beliggende i naturskønne omgivelser i bedste Morten-Korch stil

Her får du ren idyl og 348 totalrenoverede kvadratmeter fordelt på stor stue i forlængelse af spisestue og køkkenalrum, master bedroom, walk-in closet, badeværelse og derudover 4 gode værelser, endnu et badeværelse, stort repos med plads til cozy area, fordelingsgange, trappeløb, hall og utility. Endvidere kælder på 8 m2.

Ejendommen indeholder et væld af smukke detaljer. Herunder blandt andet trælofter med gennemgående bjælker, flotte gulve i eg, fine paneler, fyldningsdøre, radiatorskjuler, trappeløb med fine balustre, snedkerlavede skabe m.v., der går smukt hånd i hånd med et moderne, minimalistisk touch. Der er gulvvarme i næsten hele huset, nyt el, nye installationer, nyt køkken, nye badeværelser m.v.

De store smukke vinduespartier forsyner naturligvis ejendommen med et fantastisk lysindfald - og du har det fineste view til den naturskønne parklignende have, smukke trækroner, skov og den lille sø i bedste Morten Korch-stil.

Stor hall med fint trappeløb op til værelsesafdelingen på 1. etage. Her er indbyggede snedkerlavede skabe og bænk med indbyggede skuffer.

Den store stue enestående. Et væld af snedkerlavede detaljer. Fantastisk lysindfald. Stuen rummer plads til den cozy afdeling med plads til hele familien, den helt store spisebord og hyggekroge med coffee tables - uanset hvad er mulighederne mange. Herfra er der adgang til det topmoderne landkøkken, den solrige terrasse og naturskønne have.

Landkøkken med et væld af tilvalg. Bryggers i forlængelse af køkkenet i samme røde tråd og alt utility stuff.

Stort master bedroom med walk-in closet og stort badeværelse med dobbelt bruseniche med unidrain, badekar, dobbeltvask m.v.

Derudover 4 gode værelser og endnu et badeværelse i samme røde tråd.

Haven er et kapitel for sig. Her får du idyllisk Morten Korch feeling. Den naturskønne have og den lille sø omgrænses af træer, buske og planter, hvilket giver et smukt og ugeneret privatliv.

Ejendommen, der er opført i 1890, fremstår yndigt og præsentabel i sin byggestil med charmerende stråtag, hvidpudset facade, smukke vinduespartier, sorte snedkerlavede døre med fine detaljer og udskæringer, m.v.

Topbeliggende på én af Høsterkøbs absolut bedste adresser midt i naturskønne omgivelser.

Liebhaveri i særklasse!