Odensegade 9, st. + kl.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 2.416
  • Boligareal 78
  • Værelser 4
  • Energimærke E

Attraktivt håndværkertilbud på indre Østerbro

Attraktivt håndværkertilbud på indre Østerbro.

Her er en unik mulighed for at erhverve sig et håndværkertilbud på en attraktiv adresse på indre Østerbro beliggende mellem Rosenvængets Villakvarter og Trianglen.

Lejligheden byder på 110 kvadratmeter fordelt på 2 plan. Herunder 78 m2 boligareal i stueetagen fordelt på 2 stuer en suite, køkken, værelse, badeværelse, toilet og fordelingsgang. Endvidere 32 m2 erhvervsareal i kælderen. Uanset, hvordan I vælger at indrette kvadratmeterne er mulighederne mange.

Lejligheden indeholder detaljer såsom fine stuklofter, dekorative rosetter, fyldningsdøre, paneler, plankegulv, m.v.

Ejendommen, der er opført i 1891, fremstår flot og præsentabel. Til ejendommen hører en stor fælles tagterrasse, hvor der er en fantastisk udsigt over byens tage. Bagved ejendommen finder I et stort og hyggeligt gårdmiljø. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter.

Topbeliggende mellem Rosenvængets Villakvarter og Trianglen - et af Østerbros absolut bedste kvarterer - med det spændende handelsliv omkring Østerbrogade og Nordre Frihavnsgades specialbutikker, samt restaurant- og cafémiljøet ved Søerne, Sankt Jakobs- og Bopa Plads. Endvidere tæt på de rekreative områder ved Søerne, Classenshave, Fælledparken, Kastellet samt det nye og spændende havnemiljø i Nordhavnens Århusgadekvarter.