Ole Suhrs Gade 6, 3. tv.

1354 København K

  • Ejerudgift 3.868
  • Boligareal 112
  • Værelser 5
  • Energimærke C

Smuk og klassisk herskabslejlighed med sydvendt altan topbeliggende ved Søerne

Her er en unik mulighed for at erhverve sig en drømmelejlighed på én af Københavns absolut bedste adresser. På anden tredje etage gemmer sig en smuk og klassisk herskabslejlighed med højt til loftet og masser af autentisk charme.

Herligheden byder på 112 kvadratmeter boligareal fordelt på 3 stuer en suite med køkkenalrum, 2-3 gode værelser efter behov, badeværelse, fordelingsgang og entré. Uanset, hvordan I vælger at indrette kvadratmeterne, er mulighederne mange.

Lejligheden indeholder detaljer såsom smukke stuklofter, dekorative rosetter, fyldningsdøre, paneler, flotte plankegulve, enestående brændeovn med elegante udskæringer, m.v - der går godt hånd i hånd med det moderne og minimalistiske touch.

Køkkenalrum med masser af tilvalg. Køkkenet er hvidt og klassisk med gennemgående Siemens hårde hvidevarer. Fra køkkenalrummet er der direkte adgang til sydvendt altan, hvor solen kan nydes.

De store vinduespartier forsyner naturligvis boligen med et fantastisk lysindfald. Fra stuerne er der også kig ned gennem gadens smukke ejendomme og til Søerne.

Endvidere optimal udnyttelse af kvadratmeterne uden gennemgangsrum.

Ejendommen, der er opført i 1883, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Bagved ejendommen finder I et hyggeligt gårdmiljø. Til lejligheden hører et depotrum. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Topbeliggende i gaderne ved Søerne netop i ét af Københavns absolut bedste kvarterer. Tæt på rekreative områder som Øster Anlæg, Søerne, Kastellet, m.v. - ligeledes Torvehallerne, Statens Museum for Kunst og det spændende handelsliv omkring i Indre By, Strøget med mange shoppingmuligheder og specialbutikker - et væld af muligheder for så vidt angår restauranter og caféer. Endvidere tæt på indkøbs- og transport muligheder. Gåafstand til Nørreport Station, hvor der også er Metro, således det er muligt at være overalt i København på under 20 minutter.

Liebhaveri i særklasse!