Pilestræde 57, 4.

1112 København K

  • Pris 4.500.000 kr.
  • Ejerudgift 2.456 kr.
  • Boligareal 64 kvm
  • Værelser 2
  • Energimærke C

Penthouse med udsigt til Rundetårn, stor privat tagterrasse, elevator og parkering

Her er en unik mulighed for at erhverve sig en penthouselejlighed med fantastisk udsigt til Rundetårn, elevator, stor privat tagterrasse og mulighed for parkering i gården.

Lejligheden byder på 64 kvadratmeter med nem mulighed for etablering af et ekstra værelse - se indretningsforslag. Aktuelt er de 64 m2 fordelt på stort køkkenalrum, 1 værelse, badeværelse og stor entré. Uanset, hvordan I vælger at indrette kvadratmeterne er mulighederne mange.

Ejendommen, der er opført i 1893, fremstår flot og præsentabel. Bagved ejendommen finder I et stort og hyggeligt gårdmiljø og mulighed for privat parkering. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de meget lave fællesudgifter.

Topbeliggende centralt i Indre By ud til en stille og fredelig plads midt i det pulserende byliv. Du skal kun gå få skridt for at besøge Kongens Have, Strøget, de gode restauranter og områdets hyggelige caféer m.v.. Ja, faktisk har du alle Indre Bys mange tilbud i gåafstand fra adressen. Her får du kort fortalt en superlækker penthouselejlighed centralt i København.