Poppelvej 15C

3250 Gilleleje

  • Ejerudgift 16.435
  • Boligareal 232
  • Grundareal 5.220
  • Værelser 7
  • Energimærke

Plug and play beachhouse i første række til vandet

Velkommen til Poppelvej 15C - Her kan du se frem til hygge, afslapning og sænke skuldrene, når du træder indenfor. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje både inde og ude.

Sommerhuset er bygget med fokus på døgnrytmen, så der er cozy areas til det hele - morgenkaffen, solnedgang, en vinterdag mens pejsen varmer og meget mere.

Her får du 232 m2 med en rød tråd fordelt på et stort køkkenalrum i forlængelse af den store stue, master afdeling med eget badeværelse en suite, derudover 3 gode værelser og 2 tilhørende badeværelser.

Sommerhuset rummer intet mindre end 34 store vinduespartier, hvoraf 27 er dørpartier, der kan åbnes helt op ud til de store terrasser og haven. De mange vinduespartier forsyner naturligvis sommerhuset med et fantastisk lysindfald.

Fra køkkenalrummet er der direkte adgang til begge terrasser.

Her får du luksus boheme og beach house vibes smukt kombineret med et moderne touch. Sommerhuset fascinerer med et arkitektonisk møde mellem luksus boheme og elegant håndværk, der går godt hånd i hånd.

Sommerhuset har højt til loftet, mange kvadratmeter, kubikmeter og indeholder et væld af detaljer, hvor den tydelige røde tråd fra A-Z afspejler, at der er tænkt over hver en detalje.

Perfekt floorplan med køkkenalrummet som hjertet i sommerhuset, hvorfra der er adgang til de store terrasser og haven, den cozy stue, masterafdelingen, værelsesafdelingen, bryggers og garagen.

Specifikt designet og tilpasset snedkerkøkken fra Unoform med masser af tilvalg.

Hyggelig og cozy stue med indbygget pejs, plads til hele familien og en fantastisk udsigt til vandet.

Værelsesafdelingen er opdelt i voksen- og børnesektionen. Master afdelingen indeholder soveværelse med badeværelse en suite. Derudover 3 gode værelser med 2 tilhørende badeværelser.

Bryggers med plads til alt det nødvendige.

Indbygget dobbeltgarage, gårdsplads med plads til flere biler og skur på 10 m2 .

I den haven er der smuk grøn beplantning hele vejen rundt - ligesom resten af matriklen - hvilket giver et smukt liv og privatliv i haven året rundt.

Sommerhuset, der er opført i 2012, fremstår flot, præsentabelt og meget indbydende.

Topbeliggende på een af Gillelejes absolut bedste adresser i første række til vandet og i gåafstand til byen med butikker, restaurant- og cafémiljøet m.v. Ligeledes få skridt fra indkøbs- og transportmuligheder.

Sjældent udbudt liebhaveri i særklasse!