Silkeborggade 37, 3. TV.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 2.742
  • Boligareal 60
  • Værelser 2
  • Energimærke C

Lys og topcharmerende herskabslejlighed med 2 altaner beliggende attraktivt på Indre Østerbro

Lys og topcharmerende herskabslejlighed med 2 altaner beliggende attraktivt på Indre Østerbro.

Velkommen til Silkeborggade 37 - Her er en unik mulighed for at erhverve sig en en smuk herskabslejlighed, der byder på 60 kvadratmeter boligareal fordelt på spisekøkken med altan, stort stue med altan, stort værelse, badeværelse og entré.

Lejligheden, der gemmer sig på 3. etage, emmer af sjæl og charme og byder på en masse fine detaljer. Herunder højt til loftet, smukke lyse plankegulve, rosetter, radiatorskjuler, paneler m.v.

Køkkenet, der er lysegråt og klassisk, indeholder alt det nødvendige. Herunder køleskab, gaskomfur, ovn, opvaskemaskine m.v. Der bliver snart etableret en vestvendt altan, hvor der vil være eftermiddags- og aftensol, hvilket sælger har betalt for. Altanen bliver etableret inden overtagelsesdagen.

Stor stue med altan, der vender mod øst, hvor der er sol om morgenen og formiddagen.

Stort værelse med flot hvid skabsvæg, der matcher det herskabelige touch.

Badeværelset indeholder hvide fliser og alt det nødvendige.

I entréen er der plads til at hænge sit overtøj m.v.

Ejendommen, der er opført i 1917, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Bagved ejendommen finder I en hyggelig gårdhave. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de meget lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Beliggende attraktivt og centralt på en af Østerbros hyggelige gader, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Tæt på rekreative områder såsom Fælledparken, Classenshave, Søerne m.v. - Derudover det maritime havnemiljø og havnebad i Nordhavn. Gåafstand til restaurant- og cafemiljø, butikker på blandt andet Nordre Frihavnsgade og Østerbrogade - samt Århusgadekvarteret i Nordhavn - et væld af indkøbsmuligheder, daligvarerbutikker, specialbutikker m.v. Dererudover tæt på offentlig transport og metro, der gør det muligt at være overalt i København på under 20 minutter.

Alt i alt perfekt indflytningsklar lejlighed topbeliggende på Indre Østrerbro.

Velkommen til Silkeborggade 37!