Skodsborg Strandvej 262B

2942 Skodsborg

  • Pris 23.750.000
  • Ejerudgift 9.371
  • Boligareal 198
  • Grundareal 2.010
  • Værelser 7
  • Energimærke A2020

Totalrenoveret beach house med badebro, pool og underjordisk garage i 1. række til vandet

Her får du 198 veldisponerede kvadratmeter fordelt på stort køkkenalrum i forlængelse af stor stue, master afdeling med walk-in closet og badeværelse, yderligere 4 gode værelser og endnu et badeværelse.

Ejendommen er totalrenoveret fra A-Z med et kvalitetsbevidst materialevalg, hvor der er tænkt over hver en detalje.

Køkkenalrum og den store stue rummer både kvadratmeter og kubikmeter med en enorm loftshøjde, hvilket giver masser luft og volumen i boligen. De store vinduespartier fra gulv til loft forsyner naturligvis boligen med et flot view til vandet og fantastisk lysindfald. Fra den store stue er der adgang til terrasse med pool, naturskøn have og vandet med egen badebro.

Køkken og køkkenø er fra Copenhagen Project med elementer i mørkrøget eg og bordplade i marmor, der fortsætter spejlskåret op ad væggen. Masser af tilvalg, Quooker i børstet messing, Gaggenau hårde hvidevarer, bora induktionskogeplade med indbygget emfang m.v.

På 1. etage finder vi master afdelingen med fantastisk udsigt til vandet. Indeholder et stort soveværelse, walk-in-closet med skabe i mørkrøget eg fra Copenhagen Project og badeværelse i store grå fliser med stor bruseniche, bademøbel i mørkrøget eg med dobbeltvask, Vola armatur m.v.

Derudover indeholder boligen 4 gode, regulære værelser samt et anneks i samme stil.

Endvidere et badeværelse, der følger den fine røde tråd.

Ejendommen, der er opført i 1977 og totalrenoveret i 2023, fremstår flot og præsentabel i sin eksklusive minimalistiske byggestil og emmer af moderne beach house.

Til ejendommen hører en ny underjordisk garage og en privat parkeringsplads.

Naturskøn have med privat strand.

Grunden er 2.010 m2 og går helt ud i vandet. Beliggende på én af de absolut bedste adresser i Skodsborg og langs kysten.

What's not to like?