Skovbovej 10

3300 Frederiksværk

  • Ejerudgift 1.360
  • Boligareal 110
  • Grundareal 1.842
  • Værelser 6
  • Energimærke

Måske Asserbos bedste sommerhus topbeliggende i Asserbo Plantage

Inde midt i nåleskoven ligger en af Asserbos bedst bevarede hemmeligheder. Her er en unik mulighed for at erhverve sig et sjældent udbudt norsk bjælkehus, som blev bygget for næsten 100 år siden som et af de første huse i området. Huset er fra tidernes morgen opkaldt efter skovguden 'Pan' og med god grund. Her er den oprindelige og fortryllende natur bevaret på en helt exceptionel lukket og privat matrikel, hvor du totalt ugeneret med sommerhuset omgrænset af den naturskønne have og skov. Sommerhuset følger døgnrytmen - her er sol fra tidlig morgen til sen aften, hvilket er sjældent set i disse omgiveler. Den store smukke grund er holdt 'vild med vilje' til glæde for områdets fantastiske flora og fauna. I haven bliver du mødt af jungle feeling, et væld af fuglefløjt, naturskønne omgivelser, de gamle høje skovfyr, der føles som katedralsøjler, der fortsætter uendeligt mod himlen m.v.

Topbeliggende i Asserbo Plantage mellem kystbyerne Liseleje og Tisvildeleje. Sommerhuset er i gåafstand mellem de grønne skove fra Skovbovej ind i Asserbo Plantage og Tisvilde Hegn - og videre ud til en af Danmark smukkeste hvide sandstrande, der strækker sig så langt øjet rækker. Endvidere tæt på det smukke rekreative område ved Melby Overdrev, der er fredet og om sommeren fyldes af lilla lyng. Ca. 45 minutter fra København.

Her får du 125 m2 - herunder 110 m2 boligareal fordelt på 3 stuer en suite med køkkenalrum, 3 værelser, 2 badeværelser, fordelingsgang, entré, viktualierum og bryggers. Herudover 15 m2 anneks. Den autentiske sjæl og charme er smukt kombineret med et moderne touch.I køkkenalrummet er der plads til det store spisebord og direkte adgang til den skønne grønne have. Køkkenet, der er hvidt og klassisk, indeholder alt det nødvendige. Fra køkkenalrummet er der adgang til de cozy stuer en suite og værelsesafdelingen.

I de cozy stuer er der masser luft og volumen. Her er både kvadratmeter, kubikmeter og plads til hele familien. Mellem de 2 stuer er for nyligt indbygget den hyggeligste gennemgående pejs, der er synlig fra begge stuer. Her råhygger man ligemeget hvilken anledning. De store vinduespartier og ovenlysvinduer forsyner naturligvis sommerhuset med et fantastisk lysindfald.

Værelsesafdelingen består af 2 store værelser og 2 badeværelser. Endvidere et stort anneks med med plads til gæster.

Endvidere rummer sommerhuset et viktualierum og bryggers med plads til ekstra service, konserves, vaskemasine, tørretumbler og hele molevitten, hvilket enten er uundværdigt eller en god mulighed for at udvide det ene badeværelse. Herfra er direkte adgang til den naturskønne have, hvor der nemt kan etableres et vildmarksbad.

Sommerhuset, der er opført i 1928, fremstår flot og velholdt. Huset er bygget i tykke runde bjælker, hvide sprossede vinduespartier, smukke snedkerlavet detaljer m.v., der smukt kombinerer datidens hygge med nutidens glæder. Halvdelen af huset er bygget i 2012 og hele huset er netop nyrenoveret. Herunder blandt andet nyt tag med ovenlysvinduer, fuldt isoleret, 2 topmoderne varmepumper, fuldt etableret med alle moderne bekvemmeligheder og kan anvendes året rundt. Det er endda klargjort til græs/sedumtag, såfremt man ønsker det.

Den vilde og romantiske have er et kapitel for sig. Her finder du adskillige hyggekroge. Herunder 2 solterrasser, cozy areas, hængekøje og selvfølgelig en hyggekrog i baghaven med aftensol og hele molevitten.

Foruden sommerhuset er et stort og charmerende anneks på 15 m2 med brændeovn, der er renoveret med respekt for den autentiske sjæl og charme. For at toppe drømmen for det moderne bymenneske er der selvfølgelig også et stort værksted, et stort brændeskur, en carport og parkering med plads til 5 biler.

Fortællingerne fra området siger, at det var i dette hus, man altid mødtes i festlig lag og dansede under den gamle vin til langt ud i de lyse sommernætter. I Asserbo Plantage finde du den ægte gamle sommerhusstemning med bumlede grusveje pakket ind i grønne tunneller af skov, hvor du kan trække dig helt tilbage og gemme dig væk i den grønne oase - og du er stadig tæt på restaurant- og cafémiljøet i Tisvilde og Liseveje, hvor du kan nyde stemningen og hygge dig.

Sommerhuset Pan er intet mindre end alt, hvad et ægte sommerhushjerte begærer i bedste badehotel-stil midt i skoven.