Skovporten 6

3220 Tisvildeleje

  • Ejerudgift 11.308
  • Boligareal 530
  • Grundareal 3.186
  • Kælderareal 60
  • Værelser 16
  • Energimærke

Tisvildehus - Sjældent udbudt sommerhus med eventyrlige og herskabelige detaljer smukt kombineret med Morten Korch feeling og Karen Blixen vibes med parklignende have topbeliggende ud til skoven

Velkommen til Tisvildehus - Her får du 530 m2 boligareal med en rød tråd fordelt på 2 stuer en suite, kontor, 2 køkkenalrum en suite, havestue, 9 gode værelser, 3 badeværelser, gæstetoilet, bryggers, viktualierum, fordelingsgange og hall. Derudover kælder på 60 m2.

Den herskabelige og autentiske charme er smukt kombineret med et eventyrligt touch med Morten Korch feeling og Karen Blixen vibes. Denne enestående ejendom er et idyllisk landsted, hvor der er højt til loftet, kvadratmeter og kubikmeter, indeholder flotte originale plankegulve, fantastiske vinduespartier, smuk stuk, dekorative rosetter, fyldningsdøre, paneler, fine tapeter, pejs, brændeovne, m.v.

Sommerhuset har mange flotte, originale vinduer. De store vinduespartier forsyner naturligvis sommerhuset med et fantastisk lysindfald. De store, terrassedøre kan åbnes helt op, således solen også kan nydes her.

I de 2 køkkenalrum en suite er der intet mindre end 2 køkkener, der indeholder alt det nødvendige, og masser af spiseplads til hele familien og alle vennerne. Herfra er der både adgang til 2 stuepigeværelser, bryggers, viktualierum, havestuen, gårdhaven og gårdspladsen.

De 2 store stuer er helt unikke med et væld af charmerende detaljer. Herfra er der adgang til terrassen og haven - ligeledes hall'en og trappeløbet, der fører os op i værelsesafdelingen.

Her får du 9 gode værelser. Hvoraf 6 af værelserne er på 1. etage, master bedroom på 100 m2 på 2. etage med eget badeværelse - og 2 stuepigeværelser med adgang fra køkkenalrummene. I alt 3 badeværelser og 1 gæstetoilet.

Den tydelige røde tråd afspejler sig tydeligt - der er tænkt over hver en detalje. Uanset, hvordan I vælger at indrette de mange kvadratmeter, er mulighederne mange.

Ejendommen, der er opført i 1923, fremstår flot og præsentabel med charmerende skodder og elegante udskæringer, detaljer m.v. Smukke roser, der vokser foran ejendommens indgangsparti. Gårdspladsen foran sommerhuset rummer plads til mange biler og både.

Haven er et kapitel for sig i bedste Morten Korch-stil. Til sommerhuset hører en parklignende have beliggende lige ud til skoven. Her er du i naturskønne omgivelser med alt, hvad det indebærer. Stor græsplæne, træer med store trækroner, buske der perfekt afgrænser den naturskønne have, planter, roser, vindrueranker, m.v. - og selvfølgelig petanquebane, hængekøje og hele molevitten.

Endvidere anneks beliggende i den smukke, naturskønne have.

Topbeliggende på een af Tisvildes absolut bedste adresser, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Tisvildehus ligger lige ud til skoven - Tisvilde Hegn - og i gåafstand til vandet, hovedgaden med butikker, restaurant- og cafémiljøet, gallerier, m.v. Ligeledes få skridt fra indkøbs- og transportmuligheder.

Sjældent udbudt liebhaveri i særklasse!