Solvangsvej 22

3220 Tisvildeleje

  • Pris 20.000.000
  • Ejerudgift 5.349
  • Boligareal 189
  • Grundareal 1.655
  • Værelser 6
  • Energimærke

Plug and play sommerhus - luksus boheme og beach house vibes med udekøkken, spa, sauna og hele molevitten

Velkommen til Solvangsvej 22 - Her kan du se frem til hygge, afslapning og sænke skuldrene, når du træder indenfor. Alt er gennemtænkt ned til mindste detalje både inde og ude.

Sommerhuset er bygget med fokus på døgnrytmen, så der er cozy areas til det hele - morgenkaffen, solnedgang, en vinterdag mens pejsen varmer og meget mere.

Her får du 189 totalrenoverede m2 med en rød tråd fordelt på et stort køkkenalrum i forlængelse af den store stue, master afdeling med eget badeværelse en suite, derudover 3 gode værelser og 2 tilhørende badeværelser.

Sommerhuset rummer intet mindre end 34 store vinduespartier, hvoraf 15 er dørpartier og altandøre, der kan åbnes helt op ud til den terrassen og haven. De mange vinduespartier forsyner naturligvis sommerhuset med et fantastisk lysindfald.

Der er adgang til den store terrasse og have fra begge plan, der byder på udekøkken, spa, sauna, masser af cozy spots, bålsted, hængecocoon, hængekøje, bordtennis, og den naturskønne have med smuk udsigt til skoven.

Fra køkkenalrummet er der direkte adgang til terrassen mod syd, øst og vest - og selvfølgelig udekøkkenet. Fra master afdeling er der blandt andet direkte adgang til udendørs spa og sauna.

Her får du luksus boheme og beach house vibes smukt kombineret med et moderne touch. Sommerhuset fascinerer med et arkitektonisk møde mellem noget meget industrielt og organisk med kombinataionen af jern, sten og beton, der er perfekt smeltet sammen med træ, græstag, læder og flet.

Sommerhuset har højt til loftet og indeholder et væld af detaljer fra alle verdenshjørner, der går godt hånd i hånd, hvor den tydelige røde tråd fra A-Z afspejler, at der er tænkt over hver en detalje.

Perfekt floorplan med køkkenalrummet som hjertet i sommerhuset, hvorfra der er adgang til den store terrasse og have, den cozy stue, masterafdelingen og værelsesafdelingen med bad og udendørsbruser.

Specifikt designet og tilpasset snedkerkøkken og køkkenø fra Boform med masser af tilvalg.

Hyggelig og cozy stue med indbygget pejs og plads til hele familien.

Værelsesafdelingen er opdelt i voksen- og børnesektionen. Master afdelingen indeholder soveværelse med badeværelse en suite. Derudover 2 gode værelser med 1 tilhørende badeværelse i sommerhuset.

Anneks til gæster på 23 m2 fordelt på en lille stue med minibar og værelse med badeværelse en suite.

I den haven er der plantet bambus hele vejen rundt - ligesom resten af matriklen - hvilket giver et smukt liv og privatliv i haven året rundt. Smukke figentræer, japansk ahorn og et stort bøgetræ i midten af haven, der er et perfekt spot for en eftermiddagslur i den store hængecocoon.

Sommerhuset, der er opført i 2020 og færdigbygget i 2021, fremstår flot, præsentabelt og meget indbydende.

Når du ankommer til Solvangsvej 22 parkerer du bilen inden for porten, hvor der er plads til en mindre bilpark. Herfra følger du den hyggelige sti ind i paradiset.

Topbeliggende på een af Tisvildes absolut bedste adresser lige ud til skoven - Tisvilde Hegn - og i gåafstand til badestranden og Hovedgaden med butikker, restaurant- og cafémiljøet, gallerier, m.v. Ligeledes få skridt fra indkøbs- og transportmuligheder.

Sjældent udbudt liebhaveri i særklasse!