Øster Søgade 32, 5. th.

1357 København K

  • Ejerudgift 6.397
  • Boligareal 161
  • Værelser 4
  • Energimærke D

SMUK ISTANDSAT PENTHOUSELEJLIGHED TOPBELIGGENDE VED SØERNE MED TAGTERRASSE, ELEVATOR OG FANTASTISK UDSIGT

Her er en unik mulighed for at erhverve sig en drømmelejlighed på én af Københavns absolut bedste adresser. På øverste etage gemmer sig en smuk og istandsat penthouselejlighed med masser af autentisk charme.

Velkommen til Øster Søgade - Her får du 161 totalrenoverede m2 fordelt på 2 stuer en suite, stort lyst køkkenalrum, 2 gode værelser, walk-in, badeværelse, fordelingsgang, entré og tagterrasse.

Den autentiske charme er smukt kombineret med et minimalistisk, moderne touch. Penthouselejligheden har højt til loftet og indeholder fine detaljer såsom fritlagte bjælker, flotte lyse plankegulve, radiatorskjulere i fin fransk flet, kalkmaling på væggene, fine buede vinduespartier, der naturligvis forsyner lejligheden med et fantastisk lysindfald, nyt el, toptjekket badeværelse og nye døre.

Specifikt designet og tilpasset køkken. Smuk oval køkkenø i lys marmor. Fra køkkenalrummet er der adgang til stuen og spisestuen, værelsesafdelingen og tagterrassen.

Stuen og spisestuen er enestående. Et væld af fine detaljer. Skønt lysindfald. Cozy indbygget åben pejs og plads til hele familien. I forlængelsen af stuen har vi den smukke spisestue, hvor der er plads til det helt store spisebord. Her finder du også det indbyggede vinkøleskab. Du har et fantastisk view over søerne og udsigten er breathtaking. I væggen mellem stuen og spisestuen er der storslåede buer, der giver rummet karakter.

Master afdelingen indeholder soveværelse med walk-in closet. Walk-in closet har lækkert gulvtæppe og skabene er bygget i samme materiale som køkkenet, der fremstår flot og stilrent. Fra soveværelset har du direkte udgang til tagterrasse.

Endvidere et stort værelse, der har udsigt til søerne og flotte indbyggede skabe.

Badeværelset er i flot lys marmor med smukt matchende bademøbel, der kommer fra det samme brud i Italien. Stor bruseniche, badekar, vinduer og hele molevitten.

Den tydelige røde tråd afspejler forvandlingen, hvor der er tænkt over hver en detalje. Lejligheden er gennemgribende renoveret fra A-Z. Der er virkelig kræset for hver enkel detalje. Herunder blandet andet optimal udnyttelse af kvadratmeterne uden gennemgangsrum og reduceret gangareal. Uanset, hvordan I vælger at indrette de mange kvadratmeter, er mulighederne mange.

Ejendommen, der er opført i 1884, fremstår flot og velholdt med elegante udskæringer, dekorative detaljer, m.v. Stort og præsentabelt indgangsparti og opgang med smukt trappeløb med fine balustre og elevator m.v. Flotte hoveddøre. Til lejligheden hører brugsret til et kælderrum. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Topbeliggende i gaderne ved Søerne netop i ét af Københavns absolut bedste kvarterer. Tæt på rekreative områder som Øster Anlæg, Søerne, Kastellet, m.v. - ligeledes Torvehallerne, Statens Museum for Kunst og det spændende handelsliv omkring Indre By med mange shoppingmuligheder og specialbutikker - et væld af muligheder for så vidt angår restauranter og caféer. Endvidere tæt på indkøbs- og transport muligheder. Gåafstand til Nørreport Station, hvor der også er Metro, således det er muligt at være overalt i København på under 20 minutter.

Liebhaveri i særklasse!