Østerbrogade 33, 5. th.

2100 København Ø

  • Pris 9.000.000
  • Ejerudgift 4.487
  • Boligareal 188
  • Grundareal 598
  • Værelser 4
  • Energimærke D

Penthouselejlighed på indre Østerbro med 40 m2 privat tagterrasse og enestående udsigt over Fælledparken, byens tage og Øresund

Penthouselejlighed på indre Østerbro med 40 m2 privat tagterrasse og enestående udsigt over Fælledparken, byens tage og Øresund.

Lejligheden byder på 188 etagemeter fordelt på stort køkkenalrum, 3 værelser, badeværelse, fordelingsgange og hall. Uanset, hvordan man vælger at indrette kvadratmeterne, er mulighederne mange. Endvidere er der nem mulighed for etablering af endnu et badeværelse.

Lejligheden indeholder hvidt Boffi køkken, synlige bjælker, nyt el, filt på væggene, masser af skabsplads, badeværelse med gulvarme og vindue m.v. Det flotte sildebensparketgulv er gennemgående i lejligheden pånær på 6. etage, hvor der er gulvtæppe. Endvidere forsyner de store vinduespartier naturligvis boligen med et fantastisk lysindfald.

Ejendommen, der er opført i 1909, fremstår flot og velholdt i sin byggestil med præsentabelt indgangsparti og flot trappeløb. Bagved ejendommen er et stort og hyggeligt gårdmiljø. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter. Til lejligheden hører et stort kælderrum.

Attraktivt beliggende på indre Østerbro - et af Østerbros absolut bedste kvarterer - med det spændende handelsliv omkring Østerbrogade og Nordre Frihavnsgades specialbutikker, samt restaurant- og cafémiljøet ved Søerne, Sankt Jakobs- og Bopa Plads. Endvidere tæt på de rekreative områder ved Classenshave, Kastellet og Fælledparken, samt det nye og spændende havnemiljø i Nordhavnens Århusgadekvarter.