Østerbrogade 86, 2. th.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 3.838
  • Boligareal 100
  • Værelser 4
  • Energimærke D

Smuk herskabslejlighed med altan på Østerbro

Velkommen til Østerbrogade - Her får du 100 totalrenoverede m2 med en rød tråd fordelt på 2 stuer en suite med direkte adgang til altan, 2 gode værelser (hvoraf det ene i dag er et stort walk-in closet), badeværelse, fordelingsgang og entré.

Den herskabelige og autentiske charme er smukt kombineret med et minimalistisk, moderne touch. Herskabslejligheden har højt til loftet og indeholder flotte originale plankegulve, smuk stuk, dekorative rosetter, et væld af herskabelige detaljer, fyldningsdøre, radiatorskjulere, snedkerlavede skabe, store vinduespartier, fine messing dørhåndtag, m.v.

Lejligheden er beliggende på 2. etage med store vinduespartier foruden altandøren, der naturligvis forsyner lejligheden med et fantastisk lysindfald.

Køkkenet er hvidt og klassisk og indeholder alt det nødvendige. Bag den smukke snedkerlavede dør finder vi vaskesøjlen.

Spisestuen er enestående. Et væld af herskabelige detaljer. Fantastisk lysindfald. Breathtaking stukloft med smukke detaljer og indbyggede pærer. Adgang til altan. I forlængelse af spisestuen har vi den cozy stue, hvor der er plads til hele familien.

Lejligheden indeholder 2 gode værelser, der kan anvendes til værelser såvel som walk-in closet, kontor eller efter behov, idet ingen rum er gennemgangsrum.

Stort badeværelse i sandfarvet og grå fliser med brus, håndvask med hvidt bademøbel, vindue og hele molevitten.

Ved lejlighedens indgangsparti er der mulighed for at hænge sit overtøj og stille skoene bag ved den smukke fyldningsdør.

Den tydelige røde tråd afspejler forvandlingen, hvor der er tænkt over hver en detalje. Lejligheden er vedligeholdt med respekt for de herskabelige deltaljer og den autentiske charme. Uanset, hvordan I vælger at indrette kvadratmeterne, er mulighederne mange.

Ejendommen, der er opført i 1891, fremstår flot og velholdt med elegante udskæringer, dekorative detaljer, m.v. Præsentabelt indgangsparti og opgang med smukt trappeløb. Til lejligheden hører brugsret til loftsrum. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter til ejerforeningen.

Topbeliggende på en af Østerbros absolut bedste adresser, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Østerbrogade ligger få skridt fra rekreative områder som Søerne, Fælledparken Østre Anlæg, Kastellet - gåafstand (gennem 3 naturskønne parker) til København Centrum, Strøget, restaurant- og cafemiljø få skrift fra ejendommen - ligeledes indkøbs- og transportmuligheder. Blandt andet Østerport Station og Metroen ved Trianglen og Søerne, der gør det muligt at være overalt i København og Kastrup Lufthavn på under 20 minutter.

Liebhaveri i særklasse!