Stokhusgade 4B, st.

1317 København K

  • Pris 6.500.000
  • Ejerudgift 4.628
  • Boligareal 122
  • Værelser 3
  • Energimærke C

Townhouse med privat gårdhave beliggende i hjertet af København

Townhouse med privat gårdhave beliggende i hjertet af København.

Velkommen til Stokhusgade 4B - et arkitektonisk mesterværk med townhouse feeling i 3 plan, enorm loftshøjde og privat gårdhave med en fantastisk beliggenhed.

Her får du 122 veldisponerede kvadratmeter fordelt på stort køkkenalrum, stue, værelse, badeværelse, entré og trappeløb. Hvoraf 70 m2 har nuværende status som boligareal og 52 m2 som erhvervsareal med stor fordel.

Stuen rummer en enorm loftshøjde på ca. 4 meter, hvilket giver masser luft og volumen i boligen. Her får du både kvadratmeter, kubikmeter og mulighed for et storslået kig gennem boligens rum og plan. De store vinduespartier fra gulv til loft forsyner naturligvis boligen med et fantastisk lysindfald. Herfra er der udsigt og adgang til den private, hyggelige gårdhave.

Køkkenalrum med speciellavet og -tilpasset Bulthaup med masser af tilvalg, Gaggenau hårde hvidevarer, m.v.

Derudover rummer boligen et stort værelse med skabsvæg og badeværelse.

Stort badeværelse med brusemiche, badekar, snedkerlavet bademøbel med 2 vaske og masser af opbevaring, VOLA-armaturer, gulvvarme, m.v.

Ejendommen, der er tegnet af Holscher Arkitekter og opført i 2007, står skulder om skulder med et par gamle bygninger. På den ene side ligger et 6-etagers murstenshus fra 1862, og på den anden et 3-etagers byhus fra 1872. Det vestlige nabohus er betydeligt lavere, hvorfor drager nytte af det frie rum, lysindfald og flere lejligheder har således udsyn mod vest over Østre Anlæg og Statens Museum for Kunst. Facaden består af et bånd af kobberlegeringen tombak, som løber op langs facaderne mellem de store vinduespartier. Båndet består af tynde plader, med udstansede knopper, som skaber en taktil skala i facaden. Derudover løber etageadskillelserne fra bygingen på østsiden videre som etagehøjder i huset, hvilket afspejles i vindueskompositionen. Resultatet er en ekstraordinært smuk moderne fortolkning af byhuset og har fået tildelt en pris for vækstlaget i dansk arkitektur. Bemærk de lave ejerudgifter, hvilket afspejler en veldrevet ejerforening.

Beliggende på én af de absolut bedste adresse i København - tæt på rekreative områder som Østre Anlæg, Kongens Have, Kastellet, og by- restaurant- og cafémiljøet som eksempelvis Kongens Nytorv, Strøget, Statens Museum for Kunst, m.v. Endvidere tæt på gode indkøbsmuligheder - bl.a. Torvehallerne, Føtex, og Irma. Deruodver tæt på offentlig transport som Metro, hvorfra der er mulighed for at være overalt i Københan på under 20 minutter.

Alt i alt et arkitektonisk mesterværk med enorm loftshøjde, privat gårdhave og townhouse feeling fordelt på 3 etager, der har status som ejerlejlighed med lave ejerudgifter.