Strandbakkevej 10

3220 Tisvildeleje

  • Ejerudgift 4.188
  • Boligareal 120
  • Grundareal 1.390
  • Kælderareal 8
  • Værelser 5
  • Energimærke

CUTE SOMMERHUS TOPBELIGGENDE I TISVILDE

Velkommen til Strandbakkevej 10 - Her får du et sommerhus der emmer af sjæl og charme.

Her får du 82 kvadratmeter boligareal fordelt på stort køkkenalrum og stue med kamin og plads til hele familien, 2 gode værelser, gang og badeværelse.

Fra stuen er der direkte udgang til den store terrasse, der vender mod sydvest, så her kan du opholde dig hele dagen og nyde aften. På terrassen finder du også udekøkken med alt det nødvendige.

Foruden sommerhuset er der to gode annekser, der er opført i samme stil, så der er en råd tråd.

Endvidere er der omme bag sommerhuset et skur og et ekstra badeværelse med vindue, hvor der etableret vaskesøjle.

Sommerhuset, der er opført i 1929, fremstår flot og velholdt. Den sorte træfacade og de udvendige grønne vinduespartier giver sommerhuset et indbydende og charmerende look. De mange vinduespartier forsyner naturligvis sommerhuset med et fantastisk lysindfald.

Skøn atmosfære og omgivelser, hvor der er plads til hele familien. Grunden er næsten 1.400 m2 og afgrænses hele vejen rundt af grøn natur, hvilket gør sommerhuset fuldstændig ugeneret. Der er tænkt over hver en detalje.

Med skøn beliggenhed i Tisvildeleje i gåafstand til strand, naturområder, Tisvilde Hegn, tennisbanerne m.v. samt Hovedgaden med butikker, restaurant- og cafémiljøet, gallerier, Helenekilde m.v. Ligeledes tæt på indkøbs- og transportmuligheder.

Alt i alt et charmerende sommerhuset, hvor du ikke går på kompromis med beliggenheden.

Liebhaveri i særklasse!