Strandboulevarden 71A, st.

2100 København Ø

  • Pris 7.595.000
  • Ejerudgift 5.458
  • Boligareal 133
  • Værelser 4
  • Energimærke C

TOP MODERNE OG NYISTANDSAT LEJLIGHED BELIGGENDE PÅ INDRE ØSTERBRO

Her får du en lejlighed, der byder på 133 gennemrenoverede kvadratmeter, der fordeler sig på stort køkkenalrum, stue, masterafdeling med værelse og badeværelse, derudover 2 gode værelser, badeværelse, fordelingsgang og indgangsparti. Uanset, hvordan I vælger at indrette kvadratmeterne, er mulighederne mange. Hele lejligheden er blevet istandsat fra A - Z. Flotte gennemgående paneler, gulvvarme i hele lejligheden, nye vinduer, nyt el (fræset ind i væggene), nye rør og vandinstallationer, nye døre, nye Arne Jacobsen dørhåndtag, Alt er nyt. Totalrenoveret.

Stort køkkenalrum med nyt køkken og køkkenø fra HTH med et væld af tilvalg såsom quooker, indbygget kaffemaskine, gennemgående Siemens hårde hvidevarer, masser af opbevaringsplads m.v. Stuen rummer plads til den store sofa, tv-afdeling og det store spisebord. Fra stuen har du en storslået udsigt ned ad gadens smukke ejendomme.

Masterafdeling med stort og lyst master bedroom med masser af plads og eget badeværelse. I lejligheden er der to nye lækre badeværelser, der indeholder flotte sandfarvede fliser, toptjekket bademøbeler, store brusenicher og hele molevitten.

Lejligheden indeholder derudover 2 gode rum, der kan anvendes til værelser såvel som walk-in closet, kontor eller efter behov, idet ingen af rummene er gennemgangsrum. Det ene med direkte udgang til det hyggelige gårdhavemiljø, hvor man har eftermiddagssolen.

Derudover bryggers med vaskesøjle og plads til alt det nødvendige.

Ved lejlighedens indgangsparti er der mulighed for at hænge sit overtøj og stille skoene, rummet bliver opdelt af cool New Yorker væg. Lejligheden, der er beliggende på et hjørne, har brede vinduespartier. De store vinduespartier forsyner naturligvis lejligheden med et fantastisk lysindfald. Du har egen privat indgang fra Strandboulevarden 71A.

Lejligheden har tidligere fungeret som erhvervslokaler, hvilket gør at lejligheden sælges uden bopælspligt. Lejligheden er sammenlagt og består af 2 ejerlejlighedsnumre. Herunder nr. 13 og 24. Denne moderne lejlighed står snorlige og samtidig fordeler de 133 kvadratmeter sig over en god og gennemtænkt planløsning. Der er kræset for hver enkelt detalje.

Ejendommen, der er opført i 1906, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Bagved ejendommen finder I en hyggelig gårdhave. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de meget lave fællesudgifter til ejerforeningen. Endvidere er der brugsret til et kælderrum.

Beliggende attraktivt og centralt på en af Østerbros hyggelige gader, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Tæt på rekreative områder såsom Fælledparken, Classenshave, Søerne m.v. - Derudover det maritime havnemiljø og havnebad i Nordhavn. Gåafstand til restaurant- og cafemiljø, butikker på blandt andet Nordre Frihavnsgade og Østerbrogade - samt Århusgadekvarteret i Nordhavn - et væld af indkøbsmuligheder, daligvarerbutikker, specialbutikker m.v. Dererudover tæt på offentlig transport og metro, der gør det muligt at være overalt i København på under 20 minutter.

Alt i alt den perfekte lejlighed, der er gennemgribende renoveret fra A-Z, med skøn beliggenhed på Indre Østrerbro.

Velkommen til Strandboulevarden 71A, st.!

Kontakt Sarah Kock Pedersen på 2446 4564 / sk@camillathouber.dk for yderligere oplysninger eller interesse