Strandboulevarden 75, mezz.

2100 København Ø

  • Ejerudgift 3.858
  • Boligareal 108
  • Værelser 3
  • Energimærke D

SMUK OG TOTALRENOVERET HERSKABSLEJLIGHED TOPBELIGGENDE PÅ INDRE ØSTERBRO MED KOMMENDE PARK

Her er en unik mulighed for at erhverve sig en drømmelejlighed. Herligheden byder på 108 kvadratmeter boligareal fordelt på køkkenalrum, stue, 2 gode værelser, badeværelse, fordelingsgang og entré. Uanset, hvordan I vælger at indrette kvadratmeterne, er mulighederne mange. Denne herskabelige lejlighed er for nylig blevet gennemgribende renoveret med respekt for den autentiske sjæl og charme, der smukt er kombineret med et minimalistisk, moderne touch.

Lejligheden indeholder fine detaljer såsom smukke stuklofter, dekorative rosetter, højt til loftet, høje paneler m.v., der toptjekket er kombineret med nyt køkken, nyt bad, ny gulvvarme, nye elinstallationer (fræset ind i væggene med filt på væggene), nye rør og vandinstallationer, nye massive sildebensparketgulve, nye døre, nye dørhåndtag, ny fransk altan m.v. Totalrenoveret.

Specifik designet og tilpasset snedkerkøkken og køkkenø fra Køkken Snedkeren med et væld af detaljer såsom quooker med varmt vand, koldt vand kogende vand og danskvand, skjult kogeplade i bordpladen m.v.

Stort soveværelse med fine indbyggede skabe.

Endvidere et stort værelse, der vender mod gården, med indbyggede skabe i samme røde tråd og fransk altan.

Badeværelset indeholder flotte grå fliser, toptjekket bademøbel, stor bruseniche og hele molevitten.

Optimal udnyttelse af kvadratmeterne uden gennemgangsrum.

Ejendommen, der er opført i 1901, fremstår flot, velholdt og præsentabel i sin byggestil. Bagved ejendommen finder I en hyggelig gårdhave. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de meget lave fællesudgifter til ejerforeningen. Ejendommen netop ved at gennemgå facaderenovering. Til lejligheden hører brugsretten til to loftsrum samt fælles gårdmiljø.

Lejligheden, der er beliggende på et hjørne som en høj og ugeneret mezzanin, har intet mindre end 6 store flotte vinduespartier. De store vinduespartier forsyner naturligvis lejligheden med et fantastisk lysindfald.

Beliggende attraktivt og centralt på en af Østerbros hyggelige gader, hvor ejendommene pryder gadebilledet. Tæt på rekreative områder såsom Fælledparken, Classenshave, Søerne m.v. - Derudover det maritime havnemiljø og havnebad i Nordhavn. Gåafstand til restaurant- og cafemiljø, butikker på blandt andet Nordre Frihavnsgade og Østerbrogade - samt Århusgadekvarteret i Nordhavn - et væld af indkøbsmuligheder, daligvarerbutikker, specialbutikker m.v. Dererudover tæt på offentlig transport og metro, der gør det muligt at være overalt i København på under 20 minutter.

Københavns Kommune er aktuelt i gang med etablering af vedtaget skybrudsikringsprojekt på Strandboulevarden. 2 ud af 4 vejbaner sløfes. Projektet afsluttes med et smukt og grønt anlægsarbejde, hvor den grønne midte med fine træer videreføres over de sløjfede vejbaner, hvorved der bliver etableret park.

Alt i alt den perfekte lejlighed, der er gennemgribende renoveret fra A-Z, topbeliggende på Indre Østrerbro.

Velkommen til Strandboulevarden 75!