Strandgade 24A, 2.

1401 København K

  • Pris 13.995.000
  • Ejerudgift 6.494
  • Boligareal 214
  • Værelser 6
  • Energimærke

214 KVADRATMETER HISTORISK HERSKABSLEJLIGHED SKØNT BELIGGENDE PÅ CHRISTIANSHAVN

Klassisk herskabslejlighed med storslået udsigt til grønne trækroner og livet på eftertragtede Christianshavn.

Her er en unik mulighed for at erhverve sig en drømmelejlighed, hvor historie og elegance smelter sammen på én af Københavns absolut bedste adresser. Denne smukke lejlighed er beliggende i Strandgade - ét af Københavns smukkeste og mest mondæne områder, der samtidig byder på masser af historie og autenticitet.

På anden etage gemmer sig en smuk og istandsat lejlighed med masser af autentisk charme. Her får du 214 gennemførte kvadratmeter bolig fordelt på stor stue, stort spisekøkken, 4 gode værelser, walk-in closet, badeværelse, gæstetoilet, fordelingsgang og entré.

Lejligheden fremstår yderst charmerende i den herskabelige stil med mange fine detaljer; såsom rosetter, dekorativ stuk, høje paneler, radiatorskjulere, lyse massive plankegulve fra Dinesen, sildebensparket, højt til loftet, fyldningsdøre, fine messing dørhåndtag, brændeovn og store originale vinduespartier.

Der er intet mindre end 17 vinduesfag i lejligheden. De store smukke vinduespartier forsyner naturligvis lejligheden med et fantastisk lysindfald.

Alle rum er af god størrelse, der gør at mulighederne for at indrette sig er mange.

Fra øjeblikket du træder ind i den velholdte ejendom oplever du den autentiske atmosfære. Ejendommen blev opført i 1623 og fremstår med dens originalitet stadig i flot og velholdt stand med elegante udskæringer, fine balustre, rosetter, dekorative detaljer m.v. Utrolig præsentabel indgangsparti og opgang med smukt trappeløb, der er udover det sædvanlige.

Ejendommen er fredet af Slots- og Kulturstyrelsen, hvilket gør at man er fritaget for at betale ejendomsskat (grundskyld). Der er kun én lejlighed på hver etage i denne ejendom. Ejerforeningen er meget veldrevet, hvilket afspejler sig i de lave fællesudgifter.

Du finder denne historiske og charmerende lejlighed på en af Københavns mest centrale beliggenheder på Christianshavn, der er kendetegnet ved at byde på smukke ejendomme, cafeer, restauranter og grønt område og Københavns Kanaler. Derudover tæt på mange af Københavns attraktioner; såsom Kongens Nytorv, Nyhavn Amalienborg, Marmorkirken og meget mere. Derudover er man altid tæt på offentlige transport og metro, der gør det muligt at være overalt i København på under 20 minutter.

Drømmelejligheden!Kontakt ejendomsmægler Sarah Kock Pedersen på 2446 4564 / sk@camillathouber.dk for yderligere oplysninger eller interesse